Celebrity News

Željko Joksimović: Jovana me uvek bodri, čvrsto stoji uz svog muža i hvala joj na tome

Željko Joksimović: Jovana me uvek bodri, čvrsto stoji uz svog muža i hvala joj na tome

Željko Joksimović kaže da se budi u pola pet ujutru, što zbog toga da bi gledao svoju lepšu polovinu u emisiji koju vodi, što zbog bliznakinja Ane i Srne kojima tada počinje dan.

Pevač će održati u junu koncert na Tašmajdanu, a zatim u Nišu, ali ga pripreme neće sprečiti da obavlja porodične obaveze koje deli sa suprugom Jovanom. Jedno od njegovih zaduženja jutarnjih je i to da vozi sina Kostu do školice.

- Rano se budim, između ostalog, i zbog Jovane, s obzirom na to da ona radi Jutarnji program. Međutim, sada deca uzimaju primat u rekordima buđenja. To su zaista rekordi. Bude se u pola pet, onda se vrate da spavaju do pola šest. Nije to čest slučaj. Ja ustajem kad i Jovana, a Kosta je krenuo u školicu, pa imamo te jutarnje aktivnosti koje mi prijaju. Kostu odvezem do školice i nastavim sa radnim danom. Jedino što je drugačije u tom sledu stvari je što ranije legnem da spavam - kaže za "Blic" Joksimović.

Prema njegovim rečima, supruga i on imaju jedan ritual koji uspevaju da realizuju skoro svakog dana.

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Apr 17, 2018 at 4:17am PDT

- To je da se posle naših poslovnih obaveza nađemo na ručku, a to je skoro svakog dana, da pretresemo dešavanja koja su nam se desila tog dana na poslu i onda idemo kući kod dece da uživamo s njima - otkriva pevač.

Jovana je, kako naglašava, njegova najveća podrška i čini ga srećnim i uspešnim čovekom.

- Jovana me uvek bodri, čvrsto stoji uz svog muža i hvala joj na tome. Na jednak način trudim se da joj vratim, ne zato što da bih joj vratio, već zato što tako osećam - kaže Željko.

Iako mnogima na TV-u Jovana Joksimović deluje hladno i uzdržano, Željko otkriva kakva je ona privatno. On kaže da njegova lepša polovina nije onakva kakvom je opisuju oni koji je ne poznaju.

- Jovana je skromna i mnogo stidljiva - kroz osmeh kaže Joksimović.

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Apr 29, 2017 at 3:56am PDT

Željkov koncert na Tašu 16. juna će biti hiljaditi u karijeri, a on dodaje da je ponosan na tu činjenicu i da je srećan zbog toga.

- Rasli smo zajedno moj bend i ja i produkcija koja je oko mene. Mi smo i večeras spremni da napravimo koncert koliko smo dobro uigrani. Uživamo u plodovima našeg rada. Ponosan sam na sebe što sam ostao svoj, pratio svoj instikt jer nije lako održati kontinuitet u poslovnom smislu. Kontinuitet je važan u svakom poslu, posebno u ovom kojim se ja bavim - naglašava Joksimović.

Na pitanje da li ga je slava promenila, odgovara:

- Ne mislim da me je promenila. Ne mislim da sam slavan. Prisutan sam u medijima i mislim da ljudi uglavnom vole ono što radim. Zna se ko su slavni ljudi. Moje poimanje slavnog čoveka je nešto sasvim drugo.