Celebrity News

Sanja Kužet o fatalnom susretu koji joj je promenio život

Voditeljka “Zvezde granda”, Sanja Kužet jedna je od najlepših i najzgodnijih voditeljki na našoj medijskoj sceni, iako o svom privatnom životu retko govori, priznaje da je zadovoljna i srećna u porodičnom životu. Prvi put je podelila svoje sećanje na fatalni susret koji joj je doneo ljubav.

Sanja Kužet o fatalnom susretu koji joj je promenio život

Ona ima dvoje dece i u višegodišnjoj je zajednici sa biznismenom Nemanjom Živojinovićem, a ovom prilikom je otkrila detalje njihovog prvog susreta.

Atraktivna voditeljka se prisetila jednog davnog letovanja sa društvom kada su se upoznali.

-Prvi put je bio kad smo bili jako mladi, ja 21 godinu, on 23, upoznali smo se na Kritu, to je neka slučajnost ispala... Videli smo se još u avionu i onda tamo posle neka 3, 4 dana smo stupili u kontakt, njegovo i moje društvo, upoznavanje međusobno i do kraja letovanja smo se svi zajedno zabavljali. Naravno, to su tada bili drugarski odnosi i zapravo se ništa značajno tada nije ni dogodilo, tek povratkom u Beograd i nastavkom druženja javile su se i neke simpatije, pa je to bila neka kratka vezica iz tog perioda života. To je bilo jedno lepo letovanje iz kojeg su nastala super drugarstva, i to društvo i dan danas na neki način funkcioniše", prisetila se Sanja Kužet.

Pojavio se novi Nemanja i iznenadio me

Ona je dodala kako je sudbina umešala prste, jer nije bila sigurna da li uopšte želi da izađe sa društvom. U poslednjem trenutku ipak je rešila da se vidi sa starim društvom, 10 godina posle pomenutog letovanja.

-Konekcija nije bila izgubljena, jer je uvek neko sa nekim komunicirao iz tog društva, tako je i potekla ideja da se okupimo. To je bio samo trenutak sreće i okolnosti, jer kakve su šanse bile da se pojavim te večeri na tom dogovorenom piću, mogla sam i da ne izađem i onda u poslednjem trenutku, pa, 'ajde, izaći ću. Na kraju sam se ipak spremila i otišla i tako su se nekako otvorile teme, imala sam priliku da upoznam apsolutno jednog novog Nemanju, iako je on i iz onog perioda bio jako kulturan mladić, ta činjenica se nije promenila, ali kad govorim o zrelosti, to su apsolutno dve različite osobe... Što je i normalno, muškarac u 23 godine i muškarac kojeg sam upoznala 10 godina kasnije, to je ogromna razlika - rekla je za portal Mondo.

Dogodila se hemija i ljubav

Tada smo se opet povezali i desila se ljubav, rekla je Sanja.

"Tu su se nama ponovo putevi ukrstili, ponovo neka češća viđanja, ispijanje kafe i zapravo činjenica da se pred vama nalazi čovek koji vas želi i koji je apsolutno na svom mestu, a nije ni stvar da je neko samo okej, nego se dogodilo ono što je najvažnije, hemija i ljubav - objasnila je Sanja, kojoj papir nije važan koliko odnos sa partnerom.

Dodala je kako im je lepo u njihovoj zajednici i da ne bi ništa menjala.

-Naš status je nevenčani supružnici kako se to danas zove... Ma, nama je tako lepo, ne robujem formama. Nama je prelepo, dobili smo i zajedničko dete-, zaključila je voditeljka.

 

Komentari (1)

Loading
Edit

17:43 02.02.2021

Prvi put,nije bio "biznismen" a za 10god.uvecale se finansije pa je postao interesantniji.U odnosu na muza ili neke druge bivse.Sreca da taj dobro zna,ko si pa si zato samo za druzenje.