Celebrity News

Preokret u karijeri: Vesna Zmijanac postaje preduzetnica?

Pevačica Vesna Zmijanac je rešila da svoje slobodno vreme iskoristi pametno i da svoju pažnju usmeri na novi biznis. Kako mediji navode Vesna Zmijanac postaje preduzetnica jer ima biznis plan u koji je rešila da uloži čak 30.000 evra.

Preokret u karijeri: Vesna Zmijanac postaje preduzetnica?

Ata Images

Veliki broj pevača je ostao bez posla jer su im uskraćeni nastupi i putovanja zbog pandemije, stoga veliki broj umetnika traži novi posao. Kako tvrdi izvor blizak Vesni Zmijanac, njoj su prijatelji savetovali da iskoristi svoje veliko imanje na Bukulji i započne poljoprivredni biznis. 

 

 

 

Otkako je krenula situacija sa korona virusom sve je veća potražnja za prirodnim sredstvima za podizanje imuniteta, a organska aronija je pravo rešenje. Od ove biljke mogu da se prave sokovi, džemovi, slatko, vino, ali je zdravo i da se jede sušeno.

Pogodno zemljište na Bukulji

Pevačica je, navodno, već konsultovala stručnjaka za analizu zemljišta koji je uverio da je zemljište pogodno za uzgajanje aronije, jer je biljka izrazito otporna i dobro podnosi niske temperature.

 

 

 

Ulaganje od 30.000 evra u zasade

Ona je naručila je manju količinu zasada, koju planira da posadi na proleće, a ako joj krene kako je planirala, nastaviće da sadi u jesen, kad je to i preporučljivo, i tada će uložiti čak 30.000 evra u proizvodnju.

 

 

Pored toga, ona planira da, ukoliko joj krene biznis, dokupi još zemljišta u okolini, kako bi proširila posao. Ona je trenutno u potrazi za ljudima koji će raditi na njenom imanju, a pomoć će joj biti i poznanici iz Aranđelovca, gde često dolazi. Vesna dolazi u ovaj grad u blizini Bukulje jer se tu nalazi kafana u kojoj voli da ruča i tu je stekla prijatelje, prenosi Kurir.

 

Pročitajte i..Vesna Zmijanac bez dlake na jeziku progovorila o golotinji, ljubavi, ali i Nikolijinom pevanju!

Komentari (0)

Loading