Celebrity News

Nije samo korona: Stanje Cece Bojković pogoršano

Autor: | 03/02/2021

Iako je primljena u KBC “Dragiša Mišović” zbog zaraze korona virusom stanje Cece Bojković se pogoršalo jer je uz konstantnu temperaturu došlo do komplikacija. Analize su utvrdile prisustvo još jednog faktora koji je ključan za njeno zdravstveno stanje.

Nije samo korona: Stanje Cece Bojković pogoršano

Glumici je nakon silnih analiza i testiranja pored korona virusa, konstatovana takozvana bolnička bakterija i zato će morati duže da ostane u bolnici kako bi se stanje pratilo, neophodna je izolacija i visok nivo higijene.

Ova retka ali uporna bolnička bakterija klostridija se najčešće dobija od dugotrajne upotrebe antibiotika.

Ceca je sa svim simptomima ove retke bolesti, koja pre svega napada starije ljude i one koji su imali neku hiruršku intervenciju, ali i one koji su duže od predviđenog koristili antibiotike, smeštena u bolnicu Dr „Dragiša Mišović“, gde se i dalje nalazi - rekao je izvor iz ove zdravstvene ustanove. 

 

 

 

Glumica se sveukupno oseća dobro, ali se ova bakterija se leči dugo jer je veoma uporna i treba vremena za određivanje pravilne terapije, rekao je izvor za Alo.

Pomozite mi da budem dobro

- Molim vas, pustite me da se odmorim. Nemam šta da izjavim ovim povodom. Samo želim da budem dobro i pomozite mi da u tome uspem - bilo je sve što je Svetlana Bojković izjavila ovom prilikom.

Komentari (0)

Loading