Celebrity News

Miroslav Ilić troši 3000 evra mesečno, Lepa Lukić mu odbrusila: Toliko ne potrošim ni u Kanadi!

Izjavom da mu je mesečno potrebno 3.000 evra da bi preživeo, Miroslav Ilić je izazvao mnogo polemike. Ravnodušna nije ostala mi njegova koleginica Lepa Lukić, koja je morala da mu odgovori.

Miroslav Ilić troši 3000 evra mesečno, Lepa Lukić mu odbrusila: Toliko ne potrošim ni u Kanadi!

Miroslav Ilić je nedavno priznao da mu za mesečne troškove treba 3.000 evra kako bi pristojno živeo. Njegova koleginica Lepa Lukić smatra da je to preuveličavanje i da ona taj mesečni budžet ne potroši ni u Kanadi, gde su cene mnogo više.


- Meni treba mnogo manje nego njemu, to je sve preterivanje. Pa ja toliko ne potrošim ni u Kanadi, a tamo je sve jako skupo. Ljudi vole da fantaziraju i preuveličavaju stvari - rekla je Lepa za "Kurir", i dodala da joj koncerti ne nedostaju tokom pandemije korona virusa.

Pročitajte: Miroslav Ilić - Nema tih para koje bi me za Božić odvojile od porodice

Ata Images

 

Pročitajte: Lepa Lukić progovorila o smrti supruga od kog nije stigla da se oprosti

- Ne, jer ja nisam preterano putovala ni nastupala ni ranije, pre korone, da bi mi nedostajala publika nesto naročito. Ja sam gostovala po Kanadi, ponekad bih skoknula do Amerike, jer ja imam njihov pasoš - priznala je pevačica i otkrila na šta ona najradije troši novac

- Imam neka svoja zadovoljstva na koje volim da potrošim i za to ne žalim. Volim da odem do prodavnice, idem da pravim nokte, do banke, kazina... Ništa ja svoje navike nisam promenila, meni sve isto kao i pre korone  - rekla je Lepa.

 

Komentari (4)

Loading
Goran

12:15 05.02.2021

Miroslav je u pravu, dnevne potrebe za jednu porodicu " Stan, struja, grejanje, komunalije, automobil, hrana, odevanje, deca, kredit ... Nemože biti 100 € dnevno, a to Vam je 3000 € mesečno

Tika

18:09 05.02.2021

Miroslav ne potroši te 3000 evra na sebe već na suprugu i decu,svi zajedno ima ih mnogo.Lepa nema decu i nema koga da hvali niti da hrani,

Pile

01:34 06.02.2021

Lepa sparesa Zeljna svega Zena u 80 tim ide u Rijaliti da zaradi a ima 2 penzije ..Sve zavisi kako se neko hrani i oblaci Poznajem coveka kojii zivi sam u inostranstvu mjesecno trosi 100 eura za zivot ( bez rezija)