Celebrity News

Nataši Bekvalac je super u svojoj koži, poslala snažnu poruku svim ženama

Poznata pop pevačica Nataša Bekvalac je na Instagramu podelila svoju obnaženu fotografiju, ali je želela svojim pratiocima da prenese jednu pozitivnu poruku koja joj mnogo znači.

Nataši Bekvalac je super u svojoj koži, poslala snažnu poruku svim ženama

Krilatica novosadske Barbike koju stalno koristi jeste:

 - Ljubav je ljubav, napisala je ispod fotografije.

Ona je poznata kao neko ko upija energiju, te da je ona pokreće, a kao večita zagovornica ljubavi i lepih emocija.

Instagram Nataša Bekvalac

 

 

Na fotografiji vidimo kako poznata plavuša uživa u svojoj koži, uz ovu poruku podstiče druge žene da prihvate sebe i da uživaju u sebi. Pevačica je dobila samo reči hvale na njenu ideju, ali i savršen izgled.

Na Instagram storiju je podelila i video na kome  vidimo da pevačica trenira i vredno radi na svom izgledu. Napisala je ovom prilikom: - Samo zdrava hrana teretana, mi smo fitnes zveri, pločice ćemo do leta imati, strašno koliko smo zgodne i u kondiciji.

Sve to doprinosi da se ona oseća super i da želi da tu ljubav da podeli sa svima.

Instagram screenshot

 

 

Zadovoljna i ostvarena

Ona je ranije naglasila kako je veoma srećna iako nema emotivnog partnera.

 

 

- U četrdesete ulazim kao zaista zadovoljna i ostvarena žena. Imam dve predivne ćerke, stabilnu i uspešnu karijeru koja svih ovih godina ide uzlaznom putanjom, zdravu i stabilnu porodicu, predivne prijatelje, divne saradnike i kada bih poželela od života više, zaista bih se smatrala bahatom. Svi moji porazi za mene su bili najvažnije lekcije, a na kraju krajeva, sebe mnogo više volim i poštujem nego što sam to umela i činila ranije, rekla je Nataša koja ima još jedan razlog za radost.

 

Prija mi sloboda

 

Ona je naglasila kako je samoća plašila, ali sada je zrela žena.

 

 

- Nisam bila ni sa jednim muškarcem od kako sam se drugi put porodila. Eto, već dve i po godine sam sama i moram da priznam da mi prija što sam slobodna. Uvek sam mislila da moram da imam nekog kraj sebe da bih bila ispunjena i srećna, a zapravo se sada osećam bolje nego ikad. Ranije nisam umela da budem sama. Samoća me je plašila, pa sam možda iz tog straha uletala iz veze u vezu. Ili, neki bi rekli iz braka u brak. Sada sam zrela žena, pa sam shvatila da to nije dobro. Dovoljna sam sama sebi - kaže Nataša u intervjuu za "Informer" i dodaje da još uvek nije spremna za novu ljubav.

Komentari (0)

Loading