Celebrity News

Đorđe David: Da sam hteo ženu da mi pere i kuva, uzeo bih kućnu pomoćnicu

Đorđe David već godinama je srećan u emotivnoj vezi s Anom, s kojom ne živi na istoj adresi. Ipak, to ih ne sprečava da budu ispunjeni i zadovoljni

Đorđe David: Da sam hteo ženu da mi pere i kuva, uzeo bih kućnu pomoćnicu

Poznati roker Đorđe David godinama je u dugoj i srećnoj vezi s lepom Anom, s kojom je dobio ćerku Stašu, a sada objašnjava zbog čega žive na različitim adresama.


- Simpatično mi je što svi misle da imam suprugu, a Ana je zapravo moja devojka. Da sam hteo da imam ženu, da mi pere i kuva, ja bih uzeo kućnu pomoćnicu, ovako mi uživamo u zajedničkim trenucima. Imati devojku u ovim godinama je privilegija i san svakog muškarca, ona moj posao jako kapira i to je jedna jako inteligentna osoba, strahovito sigurna u sebe, jer samo tako može da uđe u jednu priču sa ludakom kao što sam ja. Prema tome, ona je moja prva sedmica na lotu, a za drugo redovno igram lutriju, pa će mi se valjda i ona desiti - kroz osmeh priča Đorđe David za "Informer" i dodaje zbog čega žive život na dve adrese:

Pročitajte: Đorđe David razbesneo Jelenu Karleušu!

 


- Ja sam kao mator čovek dobio dete i ti matorog čoveka ne možeš da menjaš. U ovom poslu u kom se nalazim da bih bio dobar detetu i svojoj Ani, moram da imam oduška za sebe i za svoju kreativnost. Živimo odvojeno jer čim uđem u stan sve skidam sa sebe, jer mi je moj kvadrat - moja sloboda, gde dajem sebi za pravo da se opustim i ostavim sve probleme, zadatke i obaveze na trenutak po strani. Imati bend, raditi “Zvezde Granda”, imati obaveze da radiš sa kandidatima, biti posvećen svom poslu i tačan u svemu je jako zahtevno. Treba da budeš na svim poljima iznad proseka, to izaziva ogromnu odgovornost i moram da imam taj trenutak da se opustim. Odmah čim uđem u stan tražim tu slobodu, to je moj fetiš i moj momenat koji mi puni baterije. Tu stavljam mozak na čiviluk i osvežavam neke druge ideje, svoj bezobrazluk i sve što me inspiriše -  

Iako je u šestoj deceniji, Đorđe David ne da godinama da ga sputavaju već redovno vežba  i vodi računa o svom zdravlju.

Pročitajte: Đorđe David oca je izgubio sa samo 15 godina, a ovaj čovek načisto mu je promenio život

 

 

- Idem u teretanu četiri dana u toku nedelje, jer imam toliko obaveza da svaki slobodan trenutak koristim za vežbanje i zdrav život. Poenta je da psihofizički budeš spreman za život, to je preko potrebno u ovom trenutku, kad oko nas vladaju virusi. Zato toplo preporučujem svakome da se aktivira, mnogima sam to pričao i posle su mi zahvaljivali koliko im se život nabolje promenio samo jer su krenuli da vežbaju - iskren je roker.

Komentari (0)

Loading