Celebrity News

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Mama i tata se igraju rata

Emina Jahović i Mustafa Sandal su, čini se, u izuzetno lošim odnosima. Nakon što je Mustafa obelodanio da je u vezi s 20 godina mlađom izabranicom Melis Sutšurp, a Emina neposredno pre toga prekinula svaku komunikaciju s njim, više nema sumnje da su roditelji Jamana i Javuza u veoma zategnutim odonosima.

Emina Jahović i Mustafa Sandal: Mama i tata se igraju rata

Kada je u februaru 2018. obavestila javnost da je stavila tačku na deceniju dug brak s turskim muzičarem Mustafom Sandalom (51), kantautorka, odnedavno i vlasnica kozmetičkog brenda Emina Jahović (39) izjavila je da će uprkos nerazumevanjima koja su dovela do razvoda, nastojati da očuva dobre odnose s bivšim partnerom.

U zvaničnom saopštenju koje je tih dana podelila na svom „instagram” profilu istakla je da su, bez obzira na različitosti i nedostatak emocija, ona i Mustafa ostali odlični prijatelji, da je on neko ko je u potpunosti podržava u razvoju dalje karijere, dok je istovremeno divan otac njihovim sinovima Jamanu (12) i Javuzu (8). Takođe je dodala da ne postoji razlog razdora među njima.


– Razvod je mala smrt, svako ko tvrdi da je kroz to lako prošao laže. Mustafa i ja smo se razveli jer smo imali razloga, tu se priča završava. Međutim, to ne znači da je kraj braka obavezno i kraj prijateljstva i zajedništva. Jedno prema drugom gajimo poštovanje i tako će se ubuduće nastaviti – objasnila je tada talentovana Novopazarka koja je, po svemu sudeći, požurila s prognozama. Njena odluka da bivšeg supruga otprati s „instagrama”, ponovo ga zaprati, pa trajno otprati dokaz je da se, ipak, pojavio razlog koji je to prijateljstvo i poštovanje narušio. O čemu je konkretno reč, nije želela da otkriva, baš naprotiv, odbijala je da prizna da postoje problemi i situaciju koja je svima privukla pažnju nazivala normalnim sledom događaja.

Pročijte: Emina Jahović priznala - Nisam prebolela krah braka!

 


– Ne postoji nikakav poseban razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili, dok kao roditelji Jamana i Javuza i dalje komuniciramo. Protekle dve godine bili smo mnogo više zajedno upravo zbog dečaka, ali kako su oni sada pregrmeli kritične momente, normalno je što je svako nastavio da živi svoj život. Ne viđamo se više toliko često i samim tim nema potrebe da se pratimo na „instagramu” – izjavila je ona.

 


Turski mediji, međutim, nisu poverovali u to šturo objašnjenje Jahovićeve te su tragajući za pravom istinom došli do zaključka da se promena u njenom odnosu s muzičarem najviše osetila u periodu kada je odlučila da otpočne novu romansu. Tvrdili su da je Mustafa Eminino vezivanje za imućnog istanbulskog biznismena Sadetina Sarana (57), svega par meseci od formalnog okončanja razvoda, smatrao izdajom. Da se, budući da ga je i lično poznavao, nije slagao s tom vezom, što je dovelo do svađa, a samim tim i udaljavanja od pevačice. 

Celu priču o odnosu Emine Jahović i Mustafe Sandala pročitajte u najnovijem broju magazina "Story"

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading