Celebrity News

Zvezda "Igre sudbine" Matea Milosavljević: Smrzavala sam se i živela na parkingu

Autor: | 06/02/2021

Glumica Matea Milosavljević, zvezda popularne serije Igra sudbine, govorila je o svom odnosu sa glumcem Slavenom Došlom, o bivšoj ljubavi zbog koje je živela na parkingu kod Ade Ciganlije, ali i o svojoj nesigurnosti i strahovima.

Zvezda "Igre sudbine" Matea Milosavljević: Smrzavala sam se i živela na parkingu

Pažnju javnosti je privukla ulogom Sofije u veoma popularnoj seriji “ Igra sudbine”  iako je pre toga glumila i u seriji "Biser Bojane", "Generacija Z" i mnogim drugim.

Slaven i ja smo bliski

Kako često na njenim fotografijama na društvenim mrežama vidimo i glumca Slavena Došla javnost ih često povezuje:

 

 

-Da, Slaven i ja smo u vezi već dugo. Šalim se! Slaven je moj najbolji prijatelj i da, generalno nas spajaju. Ja nemam ništa protiv toga, nema ni on, ali nismo zajedno. Stvarno smo onako baš pravi, pravi, pravi prijatelji-rekla je.

 

 

Može se živeti i bez luksuza

Matea se osvrnula i na svoju bivšu ljubav zbog koje je živela skromno u kamperu bez luksuza i toaleta.

-Bivšeg dečka kada sam upoznala on je živeo u kamperu. Tako da, kada smo započeli vezu, ja sam prosto počela isto da živim sa njim tamo. Živeli smo čak i na parkingu Ade Ciganlije! Naučila sam da mi ne treba vila, da mi ne treba ne znam kakav stan i luksuz, ovo je luksuz! Bilo je raznih nezgodnih situacija. Baš je bilo onako hladnih noći. Nije bio funkcionalan toalet tako da smo se i tu snalazili na razne načine. Sve to ima svoju draž. Lako je širiti se po stanu i uživati, ’ajde uživaj pod ovakvim okolnostima!

 

 

Rekli su da sam debela

Ono o čemu glumica do sada nikada nije govorila jeste o svojim strahovima i borbom za samopouzdanje. Kada sam bila mlađa često su mi govorili da sam debela, naglasila je ona.

 

 

-Želela sam da budem balerina, ali su mi rekli da sam bila debela! Da, volim ples, to mi je stvarno pored glume, prevelika ljubav i kao mala sam išla u nižu baletsku školu. Nisam prvo mogla da je upišem, zato što su mi rekli da sam debela, pa sam onda ja ipak nekako upisala. Eto, odakle su moje nesigurnosti! Ali nema veze, to je neka njihova metoda bila. Razne neke dobre stvari sam ja usvojila iz ove škole, tako da sam sada srećna-rekla je popularna glumica za Mondo portal.

Komentari (0)

Loading