Celebrity News

Porodica presrećna, Rada Manojlović se odlučila na veliki korak

Autor: | 08/02/2021

Pevačica Rada Manojlović i njen dugogodišnji izabranik Haris Berković su dugo na meti tračeva. Naime pevačica već duže vreme boravi kod svog dečka u Gradačcu što je podgrejalo priču da planiraju da stanu na ludi kamen.

Porodica presrećna, Rada Manojlović se odlučila na veliki korak

Zaljubljeni par Rada Manojlović i Haris Berković su već šest godina u vezi, a šuškanja o skoroj svadbi traju već neko vreme.

 

 

Neimenovani izvor tvrdi da pevačica poslednjih meseci redovno boravi s Berkovićem kod njegovih roditelja i da su Rada i Haris navodno već razgovarali o svadbi s roditeljima i dobili podršku.

 

 

Pevačica se nije oglašavala ovim povodom, ali je više puta do sada istakla da joj se ne žuri sa udajom.

-Moji su zadovoljni kada sam ja srećna, ne zamaraju me nekim formalnostima.

 

 

Rada je ranije govorila da bi radije da rodi dete nego da se uda.

 

 

-U poslednje vreme ozbiljno razmišljam da konačno osetim kako je to imati dete. Pre bih da rodim dete, nego da se udajem, papir mi ništa ne znači, svadbu mogu da napravim kada hoću - rekla je pevačica za "Informer" i dodala:

- Haris bi hteo bebu, ali ja kočim, nekako mi nije logično da pravimo decu, a da nemamo svoj stan, možda to nije pravilno razmišljanje, ali mene to opterećuje. Smorim se kada pomislim da ću imati 45 godina kada moje dete bude krenulo u prvi razred, to mi deluje zastrašujuće, a onda pomislim kako ima žena koje su se ostvarile kao majke još kasnije, pa mi malo lakne.

 

Komentari (0)

Loading