Celebrity News

Darko Lazić dužan do guše, a rasipa se skupim poklonima?

Verenica Darka Lazića Marina Gagić je skoro proslavila rođendan u jednom beogradskom restoranu sa prijateljima gde je dobila puno poklona, ali najbolje predstoji.

Darko Lazić dužan do guše, a rasipa se skupim poklonima?

Pravo iznenađenje je čekalo ispred kuće u Brestaču koje je folker organizovao sa njenom drugaricom.

-Darko je rezervisao restoran u Beogradu i sve ugovorio bez njenog znanja, pa Marina nije imala pojma šta se dešava u međuvremenu. Znala je samo da će svi ići na ručak i da će on za sve da se pobrine - rekao je neimenovani izvor blizak pevaču i dodao:

 

 

-Glavno iznenađenje je usledelo po povratku u Brestač. Darkov brat Dragan je novi automobil parkirao ispred porodične kuće, a čim su izašli iz kola, Marini je Darko uručio ključeve. Pazario je džip nekoliko dana ranije pre rođendana- rekao je isti izvor i otkrio da je u pitanju džip kompas koji vredi oko 30.000 evra.

 

 

Verenica Marina Gagić je ostala bez teksta na ovaj raskošan poklon za njen 22. rođendan.

Dugujem milion

Darko Lazić  nikada nije skrivao da su poroci sastavni deo njegovog života.  Javno je govorio o problemima koji su ga pratili, a posebno nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživeo u oktobru 2018. godine, kada je u koncu ostao živ.

 

 

Folker Darko Lazić je na pitanje o finansijskim problemima otvoreno govorio.

– Obezbeđenje mi nikad nije trebalo, niti sam ikad imao obezbeđenje. Ja sam čovek koji je normalan. Nikom u životu skrivio nisam. Ok, piše se da dugujem. Dugujem. Pisalo se da dugujem 500.000. Ne, dugujem milion. Bolje da kažem da dugujem, nego da mi traže pare na zajam–  rekao je Lazić za "DeToxic" emisiju.

Komentari (0)

Loading