Celebrity News

Bolest iznenada uzdrmala život Džesike Albe: Boli me, ali i to će proći

Glumica ima život na kom joj mnogi zavide - majka je troje dece, ima skladan brak i zvezdanu karijeru - ali bolest je iznenada uzdrmala život Džesike Albe. Tužne vesti objavila je na svom "Instagramu"

Bolest iznenada uzdrmala život Džesike Albe: Boli me, ali i to će proći

Glumica Džesika Alba otkrila je tužne vesti. Njen otac Mark, za koga je jako vezana, boluje od raka štitne žlezde. Lepa 39-godišnjakinja je objavila video snimak na kom ona i njen otac plešu u dnevnom boravku u trenerkama, a ispod videa je napisala kako će tata uskoro krenuti u borbu protiv ove zloćudne bolesti.

 

 

Glumičin video izazvao je brojne emotivne reakcije, a željama za ozdravljenje pridružile su se brojne poznate ličnosti, među njima i Šeron Stoun, koja je Džesiki poručila kako je njen otac pobedio rak jednjaka i veruje da će Mark pobediti u ovoj bici.

Pročitajte: Morala je da krene na terapije zajedno sa svojom ćerkom:Džesika Alba se odlučila na drastičan korak!

 

 


 - Moju porodicu čeka težak period. Ponekad mislim da neću smoći snage, ali onda se trgnem i kažem sama sebi da moram. Moram biti jaka, moram biti hrabra, moram se suočiti s istinom i stojički je podneti. To je život, satkan od divnih i teških trenutaka. Boli me, ali i to će proći  -  poručila je Džesika i pozvala sve da se pomole za zdravlje njenog oca. 

 

Komentari (0)

Loading