Celebrity News

Jugoslav i Elena Karić doneli definitivnu odluku: Da li je brak nakon 16 godina gotov?

Jugoslav i Elena Karić bili su jedan od najintrigantnijih parova u Srbiji više od deceniju i po. Da u njihovom braku ne funkcioniše sve kako treba, moglo se naslutiti kada je dizajnerka enterija sa svog "Instagram" naloga obrisala prezime Karić.

Jugoslav i Elena Karić doneli definitivnu odluku: Da li je brak nakon 16 godina gotov?

Ni Jugoslav ni Elena nisu spadali među javne ličnosti koje privatni život iznose u medije. Ipak, naslednik porodice Karić tada je napravio izuzetak i na šaljiv način demantovao glasine o razvodu.

– Šta da vam kažem, neka pišu o svemu, pa i o nama. Došao je red i na nas, dugo nas nije bilo u novinama. Čekam Elenu da se vrati iz prelepog Perua, da vidimo kako ćemo i šta ćemo… Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali imamo problem s kravama, imamo ih pet i ne znamo kako da ih podelimo – našalio se on, ističući da nema govora o razlazu. Ipak, da je to najverovatnije bio početak kraja njihovog braka pokazalo je vreme.

Pročitajte: Prava Istina o Eleni Karić - Moćni muškarci i velika tragedija obeležili njen život

 

 

Jugoslav i Elena Karić potpisali papire za razvod?

Govorilo se da su krenuli dalje s emotivnim životom. Jugoslava su povezivali s izvesnom advokaticom iz Beograda, dok je Elenu već neko vreme domaća javnost povezivala s njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom. Iako ni jedno ni drugo tu temu, kao ni kraj braka,  nisu komentarisali, domaći mediji prenose da su Elena i Jugoslav Karić potpisali papire za razvod jutros u 9:45.

- Elena i Jugoslav su odavno rastavljeni, a danas je samo došlo do zvaničnog okončanja bračne zajednice. Oni su se razveli jutros u 9.45 časova sporazumnim dogovorom - otkrio je izvor blizak paru za "Republiku". 

Pročitajte:Elena Karaman i Jugoslav Karić - Buran razvod još burnijeg braka

 

 

Kako izvor dodaje, bračni par Karić rasprodao je gotovu svu zajedničku imovinu, plac na Kosmaju, kao i restoran u centru Beograda. Elena je nedavno pazarila imanje u Toskani, gde će, po svemu sudeći otpočeti potpuno novo životno poglavlje.

 

Komentari (0)

Loading