Celebrity News

Stefan Buzurović za Story: Svakog dana učim od svoje dece

Popularni glumac i voditelj Stefan Buzurović pričao je za magazin Story o svojoj porodici i o komunikaciji koja je ključ svake srećne porodice.

Stefan Buzurović za Story: Svakog dana učim od svoje dece

On je rekao da je porodica njegova oaza u kojoj treba stvarati sigurnost.

- Uz Klaru i Nestora stekao sam umeće potpuno nove komunikacije. Komunikacija kao takva je ključ svake srećne porodice i nikada ne prestaje, samim tim razmena znanja, iskustava i emocija non-stop raste i dobija nove slojeve. Nikada nisam prestao da učim od svojih roditelja i sestre, niti oni od mene. Danijela i ja se dopunjujemo kao par, kao roditelji, kao ljudi koji žive ovde, na ovoj planeti u ovo vreme, a to, kao što znate, nije nimalo naivno niti jednostavno. Baš zato je porodica istinska baza u kojoj u svakom smislu treba istovremeno tražiti, nalaziti, pružati i stvarati sigurnost, a to je jedino moguće ako komuniciramo i nikada ne prestanemo da učimo i saznajemo nove stvari jedni od drugih.

 

 

Buzurović je dodao da se on i njegova žena Danijela trude da njihova deca što duže budu deca.

-Razlika u godinama je u ovom periodu još uvek izrazita, ali se udružuju sve više. Kada postoji neka razmirica, žustro brane jedno drugo, dok je malo drugačija situacija kada je podela poslastica u pitanju (smeh). Postali su čvrst i stabilan tim. Mislim da nema roditelja kome to ne predstavlja najveći uspeh.

 

 

 

 

Glumac Stefan Buzurović (35), poznat po ulozi Pavla Filipovića u seriji “Istine i laži” i voditeljskom angažmanu u emisiji “TV Čorba”, nedavno je postao deo još jednog vrlo zanimljivog projekta. Reč je o TV serijalu “Fintin”, namenjenom mališanima željnim znanja.

Ceo intervju sa voditeljem Stefanom Buzurovićem pročitajte u najnovijim izdanju magazina Story

Komentari (0)

Loading