Celebrity News

Iznenadiće vas novi poslovni potez Rade Manojlović

Pevačica Rada Manojlović će pokrenuti novi biznis sa svojim ocem, oni planiraju da osvoje tržište alkoholnih pića, a prvi korak je brendiranje njegove rakije.

Iznenadiće vas novi poslovni potez Rade Manojlović

Njen otac Rade je rekao da zbog korone njegova ćerka nema posla ali da se on dosetio da naprave piće koje će se zvati “Radina rakija”.

-Ako ne bude nastupa zbog korone, Rada će živeti od moje rakije. Razmišljali smo da napravimo brend i da piću damo ime "Radina rakija". Moja deca su deca sa sela i zbog toga nikada ne moraju da brinu, jer se ovde uvek nađe način da se preživi - priča Rade.

 

 

Rada najviše voli orahovaču

Folkerkin otac objašnjava kako je zamislio proizvodnju i prodaju omiljenog srpskog pića:

-Pravim dunju, krušku, šljivu, rakiju, jabuku... Radi je omiljen liker od orahovače, dok njen momak Haris Berković i ja volimo da popijemo jabuku. On i Rada su bili kod mene četiri meseca tokom pandemije i super smo se slagali. Hranili smo se zdravo, ali smo pili on i ja rakiju svakog dana, ubijali smo se od alkohola. Igrali smo stoni tenis, uživali... Bilo nam je baš odlično.

 

 

Radin otac nudi i rakiju od aronije

Osim standardnih vrsta rakija, Radin otac u ponudi ima i jednu netipičnu.

- Pravim i rakiju od aronije, ona je kao liker. Ma, sve umem da napravim i jedva čekam da krenemo u masovniju proizvodnju. Treba nam dosta novca da bismo dobili sve potrebne dozvole i osnovali zadrugu, a kasnije i promovisali naše piće - objašnjava Manojlović, koji se jedino plaši da njegova ćerka ne odustane od posla čim se otvore klubovi i ponovo počnu nastupi:

- Pričali smo mi ozbiljno o svemu, ali ja znam da će na kraju sve da padne na mene. Neće niko hteti da mi pomaže i skuplja voćke, rekao je za Informer.

Pročitajte..Rada Manojlović bez dlake na jeziku: Dosta mojih kolega konzumira zabranjene supstance

Komentari (0)

Loading