Celebrity News

Vesna Dedić: Društvene mreže su blagodet za samački način života

Vesna Dedić društvene mreže smatra blagodetom za način života koji vodimo, kao i da je 21. vek uticao na stvaranje, kako kaže, nacije samaca.

Vesna Dedić: Društvene mreže su blagodet za samački način života

Iako mnogi smatraju da su društvene mreže uticale na to da se otuđimo, Vesna Dedić zastupa stav da su one blagodet za današnji način života.

 - Ja volim društvene mreže. Ja mislim da su društvene mreže blagodet za ovaj način života. Mi smo u 21. veku prosto svedoci formiranja nacije samaca. Za naciju samaca Instagram, Facebook je jedna važna stvar. I ne volim one koji pljuju društvene mreže i kritikuju, jer pomislite koliko samo penzionera je srećno što može preko Facebook-a da komunicira sa svojim sinovima, ćerkama, starim prijateljima ili preko Instagram-a. To što neko stavlja filtere, pa su neke devojke lepše na Instagramu nego u stvarnosti, to je stvarno nebitno. Mislim da čak potcenjujemo društvene mreže. Ja smatram da društvene mreže, ako se dobro koriste, stvarno mogu biti lekovite za glavu’ - rekla je Vesna Dedić za "Mondo" o progovorila na temu estetskih operacija.

Pročitajte: Vesna Dedić - Prošla godina me je emotivno pokidala

 

 

- Nemam silikone, hvala mami i tati, uštedeli su mi dosta para. Ne mogu da kažem ni da sam protivnik, ni da sam zagovornik. Prosto ako nekome nešto smeta na telu, to treba da uradi. Jedino zbog čega sam veliki protivnik, i to govorim mladim devojkama, a to je promeni nešto na sebi! Ne znam, sad su jagodice te popularne, ubrizgajte te botokse, šta li se ubrizgava? Stavi silikone, stavi šta god hoćeš ako ćeš se ti samoj sebi učiniti lepšom, ako je to tvoja potreba. A ako ti neka bitanga posle par meseci zabavljanja kaže jaoj meni se sviđa više ona druga zato što ima veće grudi, ili manji nos, ili punija usta, a ti onda kao poslednja kokoška odeš i daš pare, i napumpaš usta, grudi itd. mislim da je to glupost. Svi se stidimo svoga tela, a sve je manje ljudi koji se stide svoga mozga! - bila je iskrena Dedićeva.

Komentari (0)

Loading