Celebrity News

Nataša Bekvalac priznala: Imam sve moguće nesigurnosti koje žena može da ima

Nataša Bekvalac priznala da, uprkos tome što je mnogi smatraju jednom od najlepših žena na našoj javnoj sceni, ima mnogo nesigurnosti.

Nataša Bekvalac priznala: Imam sve moguće nesigurnosti koje žena može da ima

Nataša Bekvalac je među javnim ličnostima koje otvoreno govore o svojim unutrašnjim borbama. Ne libi se da se dotakne tema o kojima drugi nerado pričaju – o lošim izborima, strahovima, nedoumicama. Ovog puta priznala je da se bori sa brojnim nesigurnostima.

- Nesigurna sam osoba. Uz to sam iskompleksirana. Sve moguće nesigurnosti koje žena može da ima, ja ih imam. Pored toga se bavim javnim poslom. Borba je da pobedim svoje strahove - rekla je Nataša u emisiji "Šok Tok" i dodala da je koncert koji je održala 14. februara 2020. godine za nju bio posebno značajan.

Sve frizure Nataše Bekvalac na jednom mestu: Koja je vaš favorit?

Ata Images

 

- Koncert je bio moj način da se osetim ponovo vrednom - zaključila je Bekvalčeva.

Podsetimo, ona je otkrila da je zbog koncerta završila u minusu.

- Završila sam koncert u ogromnom minusu. Organizatori su želeli da radim drugi koncert, ali ja u tom trenutku to nisam želela. Na kraju su čelni ljudi predložili da za drugo veče koncerta dobijemo gratis opremu, međutim emotivno to nisam mogla da izdržim. Uvek se ukočim kada vidim ove kadrove, jer znam koliko smo se spremali - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading