Celebrity News

Kaća Živković potražila pomoć psihologa: Nemam volje da ustanem iz kreveta

Kaća Živković potražila pomoć psihologa i do sada je bila na dve seanse.

Kaća Živković potražila pomoć psihologa: Nemam volje da ustanem iz kreveta

Ata Images

Pandemija koronavirusa potpuno je promenila naše živote - druženja i putovanja su svedena na minimum, što je umnogome uticalo i na naše psihičko zdravlje.  O tome je govorila i pevačica Kaća Živković koja je potražila pomoć.

Kaća Živković tužna i očajna - Ocu se vratila bolest, a posla nema!

- Nekad nemam volje da ustanem iz kreveta. Ni sa kim se ne viđam jer mi se ne priča. Sve ovo predugo traje i sada ne znam da li mi teže pada to što ne radim, ili što ne putujem… Potražila sam pomoć psihologa i do sada išla na dve seanse. Dosta sam čitala o depresiji i mada znam da smo svi mi dobri teoretičari, a malo ko od nas zna da to primeni u praksi, odlučila sam da verujem ljudima koji se time bave i kojima je posao da pomažu - rekla je Kaća za "Alo!" i priznala da se bori kako ne bi "potonula".

Ata Images

 

 

 - Idem u teretanu, bavim se sobom. Trudim se da ne potonem, ali mislim da je sve ono što su nam mesecima nametali kao obaveznu meru, a to je fizička distanca, ostavilo traga na sve nas, u pravom smislu te reči. Svi smo se distancirali od svega i od svih -  zaključila je Kaća.

 

Komentari (0)

Loading