Celebrity News

Kaća Grujić nikad iskrenija: Ljubav me je spasila

Kaća Grujić i njen dečko, fudbaler Marko Gobeljić, uživaju u ljubavi. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, a ona otkriva kako joj je njen dečko mnogo pomogao da prebrodi težak period.

Kaća Grujić nikad iskrenija: Ljubav me je spasila

Zbog pandemije korona virusa Katarina već gotovo godinu dana ne radi i veoma je tužna zbog te činjenice, ali desilo se nešto neočekivano.

- Nisam mogla da verujem da mi se ljubav desila u ovo nevreme. Teško sam podnosila to što ne radim, što ne snimam, ne putujem, ali me je ljubav i veza sa Markom definitivno i održala i spasla depresije rekla je Kaća.

- Mislim da me ta ljubav održava i dalje, jer da nije toga, ja ne znam šta bih radila - rekla je za "Alo".

Naime mnoge pevačice su zbog ovog istog problema depresivne. Ana Nikolić, Katarina Živković i Rada Manojlović su pevačice koje su javno rekle kako se osećaju. One nisu krile da su zbog korone trpele kako finansijski, tako i psihički.

Originalno iznenađenje

Katarina Grujić se nedavno pohvalila poklonom koji je dobila od dečka, a u pitanju je bio buket sačinjen od plišanih medvedića, te navela da je uz Marka njoj svaki dan Dan zaljubljenih.

- Da, zato što je to zaista tako. U pitanju je bio sasvim običan dan, nije bila ni mesečnica ni godišnjica moje veze. Marko mi je kupio buket sa plišanim medvedićima i srculencima i oduševio me. Pre toga mi je za šest meseci zabavljanja takođe kupio ogroman buket ruža, koji je bio praktično moje visine. Veliki je džentlmen i gospodin. Ne obraćamo pažnju na datume, jedno drugo iz čista mira iznenađujemo - rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading