Celebrity News

Nećete verovati na koga je ljubomorna Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović uživa u porodičnojm životu, ali s obzirom da njen sin raste i razvija se, mnogo stvari se samim tim menjaju. Ona je rekla da njen Aleksandar sve više liči na njenog supruga Filipa i da je sada u “tata fazi” tako da mu je tata najvažniji.

Nećete verovati na koga je ljubomorna Aleksandra Prijović

Ata Images

Ljubomorna Aleksandra Prijović je priznala da dečak trenutno više voli da provodi vreme sa tatom Filipom Živojinovićem.

 

 

- Meni je super bilo sa sinom, iskreno. Jesam navikla da putujem deset godina, ali biće mi teško da se vratim na to. On je tatina kopija, ja ne mogu da verujem da toliko može da liči na oca. Tvrdoglav je na mene. Vezan je za oboje, a sada je naišao takav period da tatu najviše voli. Uhvati ga period da hoće samo njega, pa mene. Tu smo stalno, mada je Filip malo više zauzet, ali kad dođe, ja mogu da odem. Ljubomorna sam (smeh).

Moraću da rodim ćerku

Ona je naglasila da je ranije mislila da su sinovi više vezani za majke, ali to nije njihov slučaj.

 

 

-Moraću da rodim ćerku. Nije u planu, ali bih volela. On nema mira, živahno je dete, gledam da idemo u igraonice, da šetamo, da ne bude u kući. On je imao temperaturu, ja sam odmah pomislila da je kovid, ali vadili su mu krv, CRP je bio malo viši, upala je bila neka izgleda, ja sam se odmah uplašila, ali hvala bogu ništa - ispričala je Aleksandra.

Zdravlje na prvom mestu

Pevačica je na kraju istakla koliko joj znače saveti supruga Filipa, ali i čemu ju je aktuelna situacija naučila.

 

 

- On je stabilna ličnost, stariji je od mene 10 godina i mnogo toga me je naučio. Uvek pričam ono "najbitnije je zdravlje", ali kad živiš punim gasom, tada to ne misliš. Sada je svima to na prvom mestu. Ja bih pre razmišljala kada bih išla kod bake i deke gde ću da ih vodim, šta ću da im kupim, a sada kad odem kod njih, ja brinem da nisam zaražena - zaključila je Aleksandra Prijović.

Čulo ukusa i mirisa još uvek nemam

Pevačica je otkrila da je nedavno preležala koronu, ali da joj se čula ukusa i mirisa još nisu vratila.

- Imala sam samo bol u sinusuma, čulo ukusa i mirisa mi je nestalo. Prošlo je mesec dana, ali mi se ne vraća ni ukus ni miris, čula sam i čak da se ne vraća mesec dana. Međutim, lagano se sad vraća - rekla je Aleksandra Prijović u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Komentari (0)

Loading