Celebrity News

Đorđe Balađević primljen u bolnicu, oglasila se porodica

Kantautor Đorđe Balašević (67) je primljen je na Infektivnu kliniku gde se leči od upale pluća, prenose beogradski mediji.

Đorđe Balađević primljen u bolnicu, oglasila se porodica

Ata Images

Balašević se navodno desetak dana lečio kod kuće od simptoma upale pluća. Ipak, kada mu se stanje pogoršalo, on je preventivno primljen na Infektivnu kliniku.

Izvor blizak porodici Balašević kaže da su se zahvalili na podršci i rekli da očekuju da će sve biti dobro, prenosi "Kurir". 

Podsetimo, Balašević je pre dve godine imao infarkt, i tada su mu ugrađeni stentovi.

 

 

Đorđe Balašević je tada u bolnici ostao nekoliko dana jer je to standardna procedura kada su posredi ovakve operacije.

On je tada izjavio:

- Imam dve vesti, jednu dobru i jednu lošu. Dobra je vest da nisam umro iz prve, a loša vest je da to nije skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj pokušaja. To nije važno. Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam "doteran".

Hellomagazin

 

Balašević je rekao da kad god ode u bolnicu nešto mu vade.

-Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića. Rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne verujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina, ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gde smo stali. Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice - rekao je Đole.

Komentari (0)

Loading