Celebrity News

Srđan Predojević: Vreme je da mlađi budu nenaspavani i preuzmu veoma zahtevan posao

Srđan Predojević 16 godina vodio je jutranje programe, a sada je rešio da se oproba u drugačijem formatu.

Srđan Predojević: Vreme je da mlađi budu nenaspavani  i preuzmu  veoma  zahtevan posao

Ata Images

 Nakon burnog perioda, Srđan Predojević vratio se na male ekrane. Od danas je jedan od glavnih urednika na novom Pinkovom kanalu "Vesti", gde će voditi i emisiju s autorskim pečatom.

Predojević će kroz svoju emisiju, zajedno sa četiri stručna sagovornika, obrađivati jednu aktuelnu temu, uz uključenja gledalaca putem društvenih mreža. Međutim, Srđan u ovoj emisiji neće biti sam – njegova asistentkinja kroz ovu autorsku emisiju biće atraktivna Jutjuberka Sara Stanković.Pored Srđana, uredničkom timu se priključila i Dušica Spasić, iskusno TV lice informativnog programa.

Srđan Predojević vraća se na velika vrata, a evo ko je nova Jovana

 

 

- Kolege sa TV Prve nisu moje bivše, već moje sadašnje kolege, veliki deo njih je prešao na moj poziv na TV Vesti i nastavljamo uspešnu saradnju. Samo na novoj televiziji i u novom, mnogo boljem večernjem terminu -  rekao je Srđan Predojević za "Mondo" i otkrio da je vreme koje je proveo bez posla iskoristio da se dobro odmori.

- Zato sam pauzu iskoristio a se dobro odmorim, naspavam i razmislim o tome šta želim da radim, da li novi posao treba da bude u vezi sa novinarstvom ili vazduhoplovstvom. Kada sam birao novi posao bilo mi je veoma važno da to ne bude nikakav oblik Jutarnjeg programa, jer sam osetio da je format i brend koji sam radio zasluženo ostao u prošlosti - rekao je Srđan i istakao da se umorio od ranog ustajanja.

Kad se tuga krije iza osmeha: Gubitak o kom voditelj nerado govori!

 

 

- Dve godina sam radio Jutarnji dnevnik na B92, zatim na RTS i nakon toga još 14 godina Jutarnji program. Sada je došlo vreme da novi i mlađi budu nenaspavani po ceo dan i preuzmu na sebe taj veoma psihički, fizički i zanatski zahtevan posao - bio je iskren voditelj.

 

Komentari (0)

Loading