Celebrity News

Bojana Barović i Nikola Rokvić za “Story”: Naše svađe su burne i kratkotrajne

Popularni par Bojana Barović i Nikola Rokvić govori o tome da li je u njihovom bračnom odnosu sve tako idealno kako se čini, opisuju kako izgleda život s vrlo uspešnim karijerama i dvoje male dece, a bez pomoći i otkrivaju uz koje sisteme uspevaju da prevaziđu sve izazove

Bojana Barović i Nikola Rokvić za “Story”: Naše svađe su burne i kratkotrajne

Bojana Barović je rekla da ne može baš uvek sve da postigne.

-Ne mogu da budem superheroj koji se u isto vreme igra s decom, kuva ručak i uspešno obavlja svoj posao. Ima nekad i toga, ali ne uvek- rekla je Bojana Barović.

 

 

Nikola je na to dodao:

-U poslednje vreme je Bojana smirenija od mene. To je zbog previše stresa i obaveza, pa znam i ja burnije da reagujem.

Na to se Bojana nadovezala da je Nikola ekstreman kada nešto radi, da bi to volela da promeni kod njega.

-Postoje još neke sitnice koje bih menjala, ali se trudim da ih prihvatim. Ništa ne prećutkujemo, to nas je dovodilo češće do svađa, ali je na duže staze to bilo lekovito za nas. Ulazili bismo dalje u odnos mirnije glave-rekla je ona.

 

 

Oboje imaju vrlo uspešne karijere, lepa Novosađanka kao vlasnica brenda organske dečje kozmetike, dok sin Marinka Rokvića stoji iza jedinstvene muzičke platforme “Youbox”, a uz to su privrženi roditelji petogodišnje Leone i četiri godine mlađeg sina Simeona.

Instagram screenshot

 

 

Na pitanje kako vidite na svoju vezu sa početka, i koji period bio najteži Bojana kaže da je sada izazovnije sve postići, iako im je ovo bolji period nego kada su bili odvojeni.

-Tada nismo znali u kom pravcu idemo, nismo imali konkretan plan. Taj period mi je izazovniji zbog samog smisla života. Tražila sam se, nisam znala šta želim. Sada je teže jer imamo ozbiljnije probleme, ali je naš put jasno zacrtan i znamo šta želimo- rekla je.

 

 

Bojana je rekla da često razmišljaju o periodu života kada su bili bez dece.

-Često razmišljamo o bezbrižnom vremenu i periodu života koji smo ostavili iza sebe. To je vreme rezervisano za mlade godine, nije prirodno tako živeti sada, u ovim godinama. Potrebno je imati određene odgovornosti i brige, i znati kako se nositi u tim situacijama. Život bez toga nas ničemu ne uči i u kasnijem dobu ne može da dovede do rasta, već do životnog beznađa. Mi rastemo kroz školu koju smo prošli i još prolazimo, naglasila je Bojana.

 

 

Nikola je rekao da se nije plašio roditeljstva jer su se šest godina zabavljali pre nego što su dobili ćerku Leonu.

-To je bila dobra priprema - rekao je on.

Ceo intervju sa Bojanom Barović i Nikola Rokvićem pročitajte u najnovijem broju magazina“Story”

 

Komentari (0)

Loading