Celebrity News

Filip Živojinović: Snimamo blokbaster od milion evra

Filip Živojinović kao producent uskoro počinje sa snimanjem mjuzikla pod nazivom "Čudesna godina" u saradnji s režiserom Petrom Pašićem.

Filip Živojinović: Snimamo blokbaster od milion evra

Filip Živojinović, inače suprug pevačice Aleksandre Prijović, je rekao kako će film "Čudesna šuma" izgledati kao holivudski.

 

 

- Petar i ja smo otvorili producentsku kuću "Miracle Year Media", koja će snimati igrane filmove, TV serije... Radimo na mjuziklu koji će vizuelno izgledati kao holivudski filmovi. Naš film je na javnom konkursu osvojio prvo mesto za najbolji scenario i najbolji film sa komercijalnim potencijalom, pa smo od Filmskog centra Srbije dobili 200.000 evra. U pregovorima smo sa partnerima i sponzorima, jer moramo da nađemo još neku finansijsku pomoć, pošto će nas ovaj projekat koštati milion evra. Ako dobro prođe u bioskopima, planiramo da napravimo i seriju! - kaže Živojinović.

 

 

Filip veruje da će to biti najuspešniji komercijalni film ikada.

- To bi mogao da bude regionalni blokbaster i jedan od najambicioznijih filmova koji su napravljeni u Srbiji. Ekipa je maksimalno posvećena, radimo po devet-deset sati dnevno - priča Filip i dodaje da ne zna ko će u mjuziklu dobiti glavne uloge:

- Ugovore još nismo potpisali, zato ne mogu da otkrivam imena glumaca. Jedino mogu da kažem da će koreograf biti Milan Gromilić i da snimanje počinjemo početkom sledeće godine, a premijera je krajem 2021-rekao je Filip a prenosi "Alo".

Mjuzikl je kombinacija "Hari Potera" i "Mulen Ruža"

"Čudesna godina" počeće navodno da se snima u aprilu. Naš izvor blizak Živojinoviću kaže da će film biti nešto između "Mulen ruža" i "Harija Potera". Na scenografiji se radi već godinu dana, a šiju se i kostimi i pripremaju specijalne animacije. Interesantno je da će veliki broj uloga imati žene, na šta je produkcija ponosna jer smatraju da u domaćoj kinematografiji nisu dovoljno zastupljene.

 

 

Jedna od glavnih uloga navodno je dodeljena Pinkovoj zvezdici Dariji Vračević, ali, iako su mnogi nagađali da će biti mesta i za Filipovu ženu Aleksandru Prijović, kako saznajemo, pevačica se ipak neće pojaviti u ovom projektu.

Kako smo saznali, u mjuziklu neće biti estradnih ličnosti, već su sve uloge dodeljene glumcima koji imaju talenta i za muziku, a među kojima je i Ivan Bosiljčić, koji je dobio glavnu mušku ulogu. On će glumiti Darijinog ujaka.

- Ne mogu da komentarišem još uvek ništa jer nismo završili neke tehničke stvari. Kada se to završi, u narednih nekoliko nedelja, moći ću da iznesem detalje, rekao je Filip za Kurir.

Komentari (0)

Loading