Celebrity News

Na ovaj dan Biković je čekao sedam dugih godina

Popularni glumac Miloš Biković koji je napravio veliku karijeru i postao slavan na teritoriji cele Rusije sada je dobio još jednu potvrdu kvaliteta svog rada.

Na ovaj dan Biković je čekao sedam dugih godina

On je rekao da je raditi tamo veliki blagoslov jer je to najveća zemlja na svetu.

Biković je tom prilikom istakao da voli Rusiju zbog visokog stepena sličnosti s našom zemljom u kulturološkom, duhovnom, pa i u biološkom smislu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

S obzirom da Biković u Rusiji aktivno snima još od filma “Sunčanica” 2014. godine, sada mu se ostvario san da postane građanin ove velike zemlje.

Miloš Biković je danas dobio rusko državljanstvo, saopšteno je ne zvaničnom portalu pravne informacije Rusije.

-Dati državljanstvo Rusije sledećim licima:… Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji - navodi se u ukazu koji je potpisao predsednik Rusije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Na ovu veliku čast Miloš Biković je rekao:

-Više od sedam godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam. 

On je dodao:

-Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva a sada je to i zvanično potpisano od strane prevednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu rekao je Biković za Nova.rs

Biković je nedavno izabran za najpopularnijeg glumca u Rusiji u 2020. godini, na listi ruskog sajta kino.mail.ru, inače najvećoj bazi podataka za filmove i serije u Rusiji, nešto nalik IMDB-u. On je igrao u brojnim filmovima na teritoriji Rusije i Srbije, a najpoznatiji filmovi su "Balkanska međa", "Sluga", "Sunčanica", kao i serije "Monteviodeo", "Južni vetar", "Grand",  i "Magomajev".

- Hvala Rusijo! Popularnost ne govori uvek o kvalitetu, ali ukazuje na to da je gledalac stupio u kontakt sa glumcem - napisao je Biković na ruskom jeziku u svojoj objavi na Tviteru.

Moskva mu je druga kuća

Biković je ranije istakao kako u Rusiji se snima neuporedivo više nego kod nas i da mu je Moskva druga kuća.

-Mnogo mi je pomogao taj ruski deo moje karijere, jer su me u Rusiji videli na sasvim drugačiji način. To je velika kinematografija.To što sam bio u određenoj fioci "dobrih momaka" na filmu dogodilo se jer producenti ne žele da rizikuju. San svakog glumca je da igra različite uloge, ali je pitanje koliko je to realno u eri vladavine statistike sa bioskopskih blagajni - kazao je Biković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

-Više posla imam u Rusiji. Tamo provodim 20 dana mesečno, a ostatak u Srbiji. Ali to je ulaganje za budućnost. Želim što bolje da iskoristim priliku koju mi je život pružio, rekao je popularni glumac tom prilikom. 

Komentari (0)

Loading