Celebrity News

Džordž Kluni se oprašta od glume: Novac mi više ne treba

Autor: | 07/11/2017

Džordž Kluni se oprašta od glume: Novac mi više ne treba

Džordž Kluni (56) objavio je da odustaje od svoje holivudske karijere!

Naime, samo nekoliko dana nakon što su brojni svetski kritičari njegov poslednji film - "Suburbicon" koji je režirao, ocenili kao najgori film u istoriji kinematografije i da bi bilo bolje da se vrati glumačkim vodama, Džordž je objavio da ozbiljno razmišlja da stavi tačku na svoju glumu.

Nećemo ga, čini se, tako brzo videti na velikim platnima, a svoje poslednje filmske uloge odigrao je tokom 2016. godine, a sada je za The Sunday Times izjavio kako gluma više nije na njegovoj listi prioriteta, jer mu novac više i ne treba toliko.

- Već dugo vremena bavim se glumom i znate, imam 56 godina. Nisam više momak koji osvaja devojke, ili barem ne bih trebalo da budem. Zahvaljujući glumi plaćao sam sve svoje račune, ali novac mi sada više i ne treba - rekao je Kluni koji je prodao svoju firmu sa prozvodnju tekile za milijardu dolara i dodao da bi ga neka izvanredna odluka ipak mogla dovesti ponovo pred kamere.

Takođe, već neko vreme šuška se i kako se Džordž Kluni polako ubacio i u političke vode.

- Uvek sam bio uključen u politiku. Moj otac bio je u utrci za Kongres i politika je u mojoj porodici uvek bila prisutna. Mogu da pomognem onako kako znam najbolje, poput slanja poruka biračima, ali političkih aspiracija nemam - objasnio je Kluni.

Ostaje da vidimo da li će neka uloga toliko fascinirati slavnog glumca da će ponovo stati pred kamere i zaigrati.