Celebrity News

Sve zbog ljubavi: Šta će Megan Markl da radi, kada napusti glumački poziv?

Sve zbog ljubavi: Šta će Megan Markl da radi, kada napusti glumački poziv?

Kako se nedavno oprostila od glumačke karijere, Megan Markl, devojka britanskog princa Harija, već razmišlja o tome čime će se baviti kada se preseli u London.

Ova odluka 36-godišnjakinje o ostavljaju dosadašnje karijere samo govori koliko je njihova veza ozbiljna i podgreva šuškanja o veridbi.

- Megan zna da se ne može istovremeno baviti glumom i delovati kao princeza i zato će rado žrtvovati svoju dosadašnju karijeru zbog ljubavi - rekao je nedavno izvor blizak glumici i dodao da je ona svoj odlazak iz popularne serije Suits već najavila.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on Oct 24, 2016 at 4:45am PDT

Međutim, Megan je već smislila čime će se baviti kada se preseli u domovinu svog budućeg muža.

- Ona oseća da je došao kraj njene glumačke karijere i da je pravo vreme da počne da radi nešto novo i drugačije. Oduvek je želela da se usmeri na humanitarni rad, ali mislim da je veza s Harijem samo ubrzala taj plan - rekla je za Vanity Fair Meganina drugarica i dodala kako glumica planira  da osnuje humanitarnu organizaciju koja bi pomagala mladim i ranjivim ženama širom sveta.

Izgleda da će se Megan odlično uklopiti u prodicu, poznato je koliko je humanitarni rad bitan princu Hariju, ali i njegovom bratu Vilijamu i supruzi Kejt Midlton.

A post shared by Nia Teleri (@hazeleye74) on Nov 6, 2017 at 2:46pm PST