Celebrity News

Obucite se kao omiljena zvezda: Kim Kardašijan ima novu aplikaciju za sve ljubitelje mode

Obucite se kao omiljena zvezda: Kim Kardašijan ima novu aplikaciju za sve ljubitelje mode

Online kupovina će postati dosta jednostavnija zahvaljujući Kim Kardašijan. Naime, rijaliti zvezda spremila je jednu potpuno novu aplikaciju za sve ljubitelje mode.

ScreenShop će biti nešto poput Shazama samo umesto da otkrije ime pesme koja vam se svidela, pronaći će za vas gde možete da kupite odeću koja vam je zapala za oko. Kako kaže Kim, sve što treba da uradite jeste da skrinšotujete fotografiju sa modnom kombinacijom koja vas zanima, a aplikacija će vas potom usmeriti ka sajtovima na kojima možete kupiti tu odevnu kombinaciju, u zavisnosti od vašeg budžeta.

ScreenShop je između ostalih sarađivao i sa ASOS, TopShop, Kanye West's Yeezy, Saks Fifth Avenue, a u svojoj bazi podataka ima preko 10 miliona artikala.

- Proveli smo godinu dana radeći na ovome kako bi postalo to što je sada, nešto što nikada pre nisam videla. Nikada nisam videla aplikaciju gde možete da skrinšotujete nešto i da za nekoliko sekudi nađete prodavnicu u kojoj možete da kupite istu ili sličnu odevnu kombinaciju - izjavila je Kim.

Pogledajte kako izgleda Kimina aplikacija: