Celebrity News

Obrt u borbi za starateljstvo: Milan Popović dobio Severinu na sudu!

Autor: | 14/06/2017

Obrt u borbi za starateljstvo: Milan Popović dobio Severinu na sudu!

Srpski biznismen Milan Popović izborio se na sudu za zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandrom, kojeg je dobio sa pevačicom Severinom Kojić.

Popović je godinama pokušavao da dobije pravo da češće viđa sina, a na poslednjem ročištu sutkinja Verica Nikić izrekla je privremenu meru po kojom će dete u narednom periodu nedelju dana biti kod majke, a nedelju dana kod oca, odnosno da će od sada oni imati ravnopravno starateljstvo nad Aleksandrom, piše Blic.

Pojedini mediji preneli su da je Severina pobesnela zbog ove odluke, a njen menadžer Tomislav Petrović najavio je da će se pevačica žaliti na odluku suda.

Naime, poslednje ročište bivših supružnika, Severine i Milana, bila je pre mesec i po dana, sa kog je Milan izašao sa osmehom na licu. Pevačica tog jutra nije došla u zagrebački Opštinski građanski sud jer je putovala na turneju u Americi.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 28. Апр 2017. у 3:41 PDT

Kasnije je saznala da je sudija Verica Nikić donela privremenu meru prema kojoj Aleksandar (5) jednu nedelju živi sa njom, a jednu sa Popovićem. Nadalje, dečak će jednu nedelju u julu i jednu u avgustu provesti sa njom, a ostatak vremena sa ocem.

Sudija je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne sme videti sina, a u vreme dok je sa ocem, sme ga zvati telefonom jednom dnevno i to u 20 časova. Ako zakasni samo nekoliko minuta, ne može ni pričati sa njim jer je prekršila privremenu meru.

Njen advokatski tim na čelu sa Darijem Budimirom žalio se na odluku sudije. Nadaju se da će taj sud do sredine jula odbaciti tu privremenu meru. Sada dečak jednu nedelju živi sa majkom, jednu sa ocem.

- Nije istina da je Severina izgubila starateljstvo. Istina je da je donesena mera koja je izvan svih zakonskih propisa koje ne bih komentarisao - rekao je menadžer pevačice.

Објава коју дели Severina Kojic (@severina) дана 1. Мај 2017. у 2:48 PDT

Srpski milijarder nije želeo da komentariše donesenu privremenu meru.

- Ne želim da komentarišem ni jedan sudski proces koji vodim dok se ne donese konačna presuda - rekao je Popović.

Podsetimo, Popović je nedavno protiv pevačice podneo tužbu za zanemarivanje deteta, a tužio je i njenog sadašnjeg supruga Igora Kojića i njegovu porodicu zbog ugrožavanja Aleksandrove bezbednosti.

Pevačica je pre nekoliko meseci uhvaćena u laži, kada su mediji došli u posed avionskih karata na kojima se vidi da je ona u novembru otputovala u Ameriku sa suprugom, a bez sina, a fotografije sa ovog putovanja na društvenim mrežama objavila je tek u februaru. Sve je to uradila zbog toga što se tog novembra nije javljala na telefon Popoviću, koji je trebalo da joj vrati Aleksandra, pa je mališan ostao kod tate duže nego što je planirano. On je pokušavao da dođe do bivše supruge, a ona je iskoristila to što je dete bilo duže kod oca i Popovića odmah po povratku u Hrvatsku tužila za kidnapovanje. Ipak, nije računala na to da će istina isplivati na videlo.

Autor: Story.rs
Izvor: Blic, Kurir, 24sata.hr
Foto: Antonio Ahel/ATA Images, Miloš Rafailović/ATA Images, Instagram

Komentari (0)

Loading