Celebrity News

Nestvarna fotografija mlade mame sa bebom: Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerke (foto)

Nestvarna fotografija mlade mame sa bebom: Ronaldova devojka objavila prvu fotku ćerke (foto)

Georgina Rodrigez, devojka fudbalera Kristijana Ronalda, pre dva dana se porodila u Madridu i na svet donela ćerku Alanu Martinu. Lepa mama danas je sa svetom podelila i prvu fotografiju sa svojom mezimicom koju je okačila na Instagram.

Georgina je uz emotivan post, na kome vidimo kako drži svoju princezu okružena cvećem, istakla da je dolaskom devojčice na svet njena porodica postala kompletna, a pored čestitki koje je dobila od brojnih pratilaca na društvenim mrežama, niko nije ostao ravnodušan na njen fenomenalan izgled posle porođaja.

– Alana Martina je rođena 12. novembra 2017. Majčinstvo i podizanje naše dečice učinilo me je najsrećnijom na svetu i sada, dolaskom Alane Martine, naša porodica je kompletna i ako je to moguće, još srećnija. 

Veoma smo zahvalni Bogu na našoj zdravoj bebici i, naravno, na naše ostalo troje dece, koje ne mogu da dočekam da vidim i obaspem poljupcima. Divno je gledati moju majku kako drži Alanu Martinu u naručju i umiruje je. Ne bih taj osećaj menjala ni za šta na svetu. Volim svoje roditelje, volim svoju porodicu. Hvala svima! – napisala je 22-godišnja Georgina uz fotografiju koja je za četri sata na društvenim mrežama "zaradila" skoro pola miliona lajkova.

Srećna novopečena mama zahvalila se medicinskom osoblju, prijateljima i porodici, ali i njenim i Kristijanovim fanovima.

Podsećamo, Alana je četvrto dete Kristijana Ronalda koji ima sina Kristijana Ronalda Juniora i bliznace Evu Mariju i Matea. Njih je dobio uz pomoć surogat majke.