Celebrity News

Bijonse namerno pustila fotografije blizanaca u javnost kako bi otela pažnju Kardašijanovima

Autor: | 15/11/2017

Bijonse namerno pustila fotografije blizanaca u javnost kako bi otela pažnju Kardašijanovima

Internet i dalje bruji zbog novih fotografija blizanaca pevačice Bijonse. Kako su te fotografije procurele istog dana kada je Kim Kardašijan održala proslavu povodom darivanja treće bebe, njena zabava je pala u drugi plan.

Fotografije blizanaca koje je objavila Bijonse pogledajte OVDE

Објава коју дели Ly (@blogdaly_) дана 12. Нов 2017. у 6:30 PST

A čini se da je to i bila namera Bijonse i Džej Zija, pišu skoro svi strani mediji.

Naime, izvor blizak Bijonse je otrio da se slavna pevačica oseća ugroženo jer se poslednjih nekoliko meseci priča samo o trudnoćama Kardašijan/Džener žena. Zato je odlučila da namerno pusti fotografije blizanaca kako bi preotela pažnju Kim i njene zabave povodom darovanja bebe.

- Bijonse  je pustila te fotografije u javnost kako bi se takmičila sa Kim. Ona je znala kada će Kim organizovati zabavu, pa je sve isplanirala. Bijonse je počela da bude sve aktivnija na društvenim mrežama, a ovo radi kako bi ostala na vrhu. Uvek je bila kraljica kada je u pitanju muzika, ali njeno mesto na društvenim mrežama klizi - rekao je izvor blizak pevačici, prenosi tracara.com.

Strani mediji prenose i da je Bijonse to uradila i zbog svađe njenog supruga i Kanjea Vesta.

- I ona i Kim su jake i nezavsne žene koje su užasno zaštitnički nastrojene kada su u pitanju njihovi muškarci. Zato se svađa između Kanjea i Džej Zija precrtava i u njihovoj svađi. Bijonse želi da i ostatak godine bude njen - rekao je izvor za kraj, navodi ovaj portal.