Celebrity News

Zahvaljujući Gven Stefani: Blejk Šelton najseksepilniji muškarac na svetu (video)

Autor: | 15/11/2017

Zahvaljujući Gven Stefani: Blejk Šelton najseksepilniji muškarac na svetu (video)

Laskavu titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu ove godine, po izboru časopisa People Magazine, poneo je američki glumac, tekstopisac, kantri pevač i muzički producent Blejk Šelton (41).

- Čitav život sam bio ružan, ali ako mogu biti seksi samo godinu dana - rado prihvatam titulu - izjavio je pevač.

Rodom iz Oklahome, Šelton je deset godina bio uspešan kantri pevač, a 2011. godine mu se pružila prilika da kao sudija i mentor talentovanim pevačima pomaže u rijaliti šouu "The Voice".

Za People je rekao kako jedva čeka da počne da zadirkuje svog kolegu iz pomenutog šou programa, frontmena grupe "Maroon 5", Adama Levina osvojenom titulom, jer Levine ju je, takođe, poneo 2013. godine.

Објава коју дели 김성진 (@kimseongjin6665) дана 14. Нов 2017. у 7:39 PST

- Ne želim da se prema ovoj tituli odnositi skromno pout Hjua Džekmena i njemu sličnih. Ljudi će me zamrzeti koliko ću se hvaliti - rekao je kroz osmeh Šelton, prenosi dnevnik.hr.

Pevač je bio u braku s kantri pevačicom Mirandom Lambert, a poslednje dve godine u ljubavnoj je vezi s pop pevačicom Gven Stefani.

Za časopis je otkrio kako ga je upravo Gven podstakla da prihvati titulu najseksepilnijeg muškarca na svetu.

Pre njega titulu su s ponosom nosili Dvejn Džonson, Bred Pit, Džordž Kluni, Džoni Dep, Harison Ford, Rajan Rejnold i Dejvid Bekam, navode agencije.