Celebrity News

Aca Lukas u vezi sa 26 godina mlađom koleginicom?

Aca Lukas u vezi sa 26 godina mlađom koleginicom?

Popularni pevač Aca Lukas izgleda da je potpuno zaboravio bivšu ženu Sonju Vuksanović, od koje se razveo pre nekoliko meseci. Kako “Blic” saznaje, folker je uplovio u vezu sa mlađom koleginicom Aleksandrom Mladenović, koja se proslavila u takmičenju “Zvezde Granda”.

- Aca i Aleksandra se znaju odavno. Ona se nekoliko puta takmičila u muzičkom takmičenju `Zvezde Granda` gde su se njih dvoje i upoznali, ali između njih doskora nije bilo ništa sem poznanstva. Pre dve godine Aleksandra je ušla u finale ovog šoua, snimila je pesmu `Ljubav ili ludilo` nakon čega njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

Zbog čestih nastupa viđa se sa starijim kolegama i druži se s njima. Dok je Aca bio u braku sa Sonjom, njih dvoje su se družili, ali nijedno nije pomislilo da bi između njih moglo da bude nešto više od prijateljstva. Međutim, pre nešto više od mesec dana uplovili su u vezu, što je za ljude bliske njima bilo iznenađenje - kaže izvor blizak ovom paru, i dodaje:

- Kada su se tada slučajno sreli, njih dvoje su se srdačno pozdravili, a zatim su i proveli neko vreme zajedno. Tada su između njih sevnule varnice i oboje su shvatili da je vreme da pređu granicu prijateljstva. Retko se u javnosti pojavljuju zajedno jer ne žele da se priča o njima - objašnjava izvor.

Aleksandri i Aci ne predstavlja problem ni to što je ona 26 godina mlađa od njega.

- Mali krug ljudi zna za njihovu romansu jer, kao što rekoh, još ne žele da se eksponiraju. Lukasu je dosta medija i ne želi više da se piše o njemu kao o zavodniku, dok je Mladenovićeva sve o odnosu sa pevačem podelila samo sa najbližim prijateljima u koje je sigurna da neće progovoriti - dodaje izvor koji je upućen u celu priču.

Podsećanja radi, Aca Lukas se krajem juna ove godine rastao od supruge Sonje Vuksanović, nakon čega su podneli i papire za razvod braka. Samo nekoliko dana kasnije uplovio je u vezu sa Branislavom Pašajlijom, koja je kratko trajala. Lukas je tada priznao da je njegova najveća greška to što je bio sa Branislavom i dodao da će Sonju uvek voleti.