Celebrity News

Svi su začuđeni izgledom supruge Elvisa Prislija

Svi su začuđeni izgledom supruge Elvisa Prislija

Supruga legendarnog Elvisa Prislija Prisila bila je gošća jutarnjeg programa jedne britanske TV stanice, gde je govorila o novom albumu svog pokojnog muža, ali gledaoci i fanovi su mnogo više bili zainteresovani za to kako ona izgleda.

S obzirom da ima 72 godine, njena linija i mladalački izgled iznenadili su i oduševili mnoge koji su konstatovali da joj nikada ne bi dali "taj broj".

Glamurozna Prisila, u jednom od retkih TV pojavljivanja, govorila je o životu sa Elvisom i ispričala da je kralj rokenrola traženiji nego ikada, iako je prošlo 40 godina od njegove smrti.

U susret praznicima, objavljen je album Christmas with Elvis snimljen u saradnji sa Kraljevskom Filharmonijom, koja uskoro kreće i na turneju širom sveta, prenosi tracara.com.

Međutim, i pored fantasične teme i povoda Prisile u emisiji Lorraine gledaoci su najviše komentarisali samu Prisilu, a pored lepih komentara, čuli su se i oni koji su ostali zgroženi njenim izgledom: “Šta je ovo uradila sa sobom?! Izgleda kao voštana figura!” rekao je jedan gledalac, dok je drugi zamolio da “stari graciozno.”

Šta vi mislite?