Celebrity News

Dokaz ljubavi: Katarina Grujić nije ni sanjala da će njen dečko ovo uraditi za nju

Dokaz ljubavi: Katarina Grujić nije ni sanjala da će njen dečko ovo uraditi za nju

Pevačica Katarina Grujić već mesecima uživa u ljubavi sa dotičnim Kostom u koga se zaljubila za vreme svoje letnje turneje na Jadranu.

Kako je nedavno otkrila za magazin "Story", za razliku od prethodnih veza iz kojih je jedva čekala da izađe, Katarina ističe da je ovoga puta sve potpuno drugačije jer je njen novi izabranik veoma romantičan, pažljiv i poštuje to čime se ona bavi.

Crnogorski biznismen sada je pokazao kako ista osećanja gaji prema pevačicu, pa je kao dokaz odlučio da istetovira njeno ime duž ruke.

Iako je rešila da o svom emotivnom partneru ne otkriva mnogo, ovaj romatičan gest Katarina nije mogla da sakrije od fanovima pa se pohvalila na Instagramu.

- U razdoblju od rođenja do smrti, najvažnije je da nađeš nekog svog, kome mozeš otvoriti dušu. Iskazati mu svoja osećanja, bez ikakvog straha da ćeš biti pogrešno shvaćen. S kim ćes zajedno koračati i kroz najveće probleme. Nekoga, kome ćes čak i nesavršen - biti najbolji. Na koga možeš računati i dok toneš i dok letiš. Uostalom, nije poenta postati milioner, iskopati gusarsko blago, osvojiti svet. Poenta je naći srodnu dušu - napisala je očarana pevačica pored fotografije na kojoj vidimo tetovažu posvećenu njoj.

Šta je još Katarina otkrila o svojoj romantičnoj vezi, pročitajte OVDE.