Celebrity News

Posle smrti kuma promenio scenario: Bjelogrlić je Mandinu ulogu izbrisao iz serije "Senke nad Balkanom"

Autor: | 21/11/2017

Posle smrti kuma promenio scenario: Bjelogrlić je Mandinu ulogu izbrisao iz serije "Senke nad Balkanom"

Seriju "Senke nad Balkanom“ gleda cela Srbije, a reditelj Dragan Bjelogrlić bio je na mukama da sastavi kasting i morao je pred samo snimanje da izbaci lik pisan za njegovog kuma Milorada Mandića Mandu, saznaje Kurir.

Manda je jedan od prvih glumaca koji je pre tri godine dobio ulogu a i, kako tvrdi sagovornik, poslednji razgovor između njega i Bjele bio je o seriji "Senke na Balkanom“.

- Bjelogrlić ga je pre izvođenja poslednje predstave 15. juna 2016. pozvao i skoro pola sata su razgovarali o "Senkama“. Čekao ga je i u kafani da dođe nakon pretpremijere da zajedno rade na scenariju. Manda se radovao što će raditi zajedno i dao je hiljadu predloga. Trebalo je da tumači lik policijskog inspektora na tajnom zadatku - kaže za Kurir sagovornik blizak Bjelogrliću.

On je s Mandom zajedno studirao na Fakultetu dramskih umetnosti, u klasi profesora Vlade Jevtovića, a kasnije mu je Manda krstio decu.

- Bjela je odlučio da lik potpuno izbaci iz serije. Smatrao je da niko to ne bi mogao to da iznese kao njegov kum. Deo Mandine uloge i replika preuzeo je Miša Samolov, koji inspektora Taneta u poslednjoj epizodi vadi iz neprilika s mafijom. To je potpuno nova uloga - objašnjava sagovornik.