Celebrity News

Dženifer Garner nakon razvoda i dalje sama: Nisam birala ovakav život

Dženifer Garner nakon razvoda i dalje sama: Nisam birala ovakav život

Prošlo je više od dve i po godine od kada su Dženifer Garner i Ben Aflek obavestili javnost da se razvode. Glumac već neko vreme uživa u ljubavi sa producentkinjom Lindzi Šukus, dok glumica kaže da je trenutno ljubavni život stavila u drugi plan.

Dženifer je otkrila da i dalje prolazi kroz teške trenutke i da još uvek nije spremna da ima neku novu osobu pored sebe.

Šta radi Dženifer Garner dok njenog bivšeg muža, Bena Afleka, optužuju za seksualno uznemiravanje

- Od razvoda nisam bila na  ljubavnom sastanku i nisam zainteresovana za to. Ljudi žele da mi nameste nekog, međutim ja to odbijem i zahvalim im se - kazala je Garnerova za News.com.au, prenosi b92.net.

Bivši par ima troje dece Vajolet, Serafin i Samjuela, a Dženifer im je trenutno potpuno posvećena.

- Nisam izabrala ovakav život za sebe ili svoju decu. Nikada ne bih birala da budem sama i u ovoj poziciji. To je nešto kroz šta moramo da prođemo.

Ben i Dženifer su zajedno proveli deset godina i danas su veoma bliski. Kako prenose strani mediji, glumac je čak kupio kuću pored one gde glumica živi sa decom, kako bi svi bili blizu. Pored Benove devojke Lindzi poznato je da i glumica pomaže svom bivšem suprugu u lečenju sa alkoholizmom.