Celebrity News

Prva ispovest sina Ane Bekute: Opraštam majci što me ostavila u domu

Prva ispovest sina Ane Bekute: Opraštam majci što me ostavila u domu

Ogromnu pažnju svojevremeno privukla ispovest Ane Bekute koja je otkrila da je sina Igora Polića rodila sa 17 godina, i da je zbog osude okoline, bila primorana da ga osam meseci ostavi u domu. Igor kaže da svojoj majci nikada nije zamerio zbog onoga što je uradila.

Polić ističe da razume zbog čega je Ana morala da ga smesti u dom, i tvrdi da to nije ostavilo bilo kakve posledice na njega.

Објава коју дели Igor (@igor.polic) дана 27. Мај 2017. у 6:10 PDT

– Otkako znam za sebe, znam da je ona bila prinuđena da jedan deo života bude bez deteta. To se nikada nije krilo od mene, niti je na mene ostavilo bilo kakve posledice. Majka mi je sve to nadoknadila kasnije, i mnogo više od toga. Nas dvoje i danas pričamo o tome. Verujte da sam na taj period uvek gledao najnormalnije. Taman posla da sam majci zamerio što je morala da me da u dom. Nikad joj to nisam prebacio. Moja majka je to morala da uradi jer je takav bio zakon tada – izjavio je Igor svojevremeno i dodao da nije u kontaktu sa svojim ocem.

Igor Polić

– Imam sve informacije o svom ocu, ali se ne čujemo, niti se viđamo – zaključio je Polić.

Sa druge strane Bekuta je ovako opisala pakao kroz koji je prošla tokom perioda razdvojenosti od Igora.

– Smatrali su me glupačom zato što to nisam na vreme ubila, ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Razdiralo me je stotinu muka. Morala sam da prekinem redovno pohađanje pribojske gimnazije i da je završim vanredno. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući – ispričala je Ana Bekuta.

Autor: story.rs
Izvor: Kurir/telegraf.rs/pink.rs
Foto: Stefan Tomašević/ATA Images, facebook, Instagram

Komentari (0)

Loading