Celebrity News

Neodoljivi princ Džordž uspeće da ostvari san o kojem mašta skoro svako dete

Autor: | 22/11/2017

Neodoljivi princ Džordž uspeće da ostvari san o kojem mašta skoro svako dete

Izgleda da je maleni princ Džordž, prvorođeni sin britanskog princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, rođen da bude zvezda.

Naime, nedavno mu je ponuđena uloga u popularnom animiranom filmu "Vatrogasac Sam" i to neposredno nakon što je njegov otac otkrio kako je preslatkog četvorogodišnjaka gotovo nemoguće odvojiti od TV-a dok gleda crtaće.

- Najviše voli "Kralj lavova", pogledali smo ga i nekoliko puta, a ponekad gleda i crtani "Lego". Zapravo, odvući ga od televizije je vrlo teško - rekao je tada britanski prestolonaslednik, prenosi tportal.hr.

Džordž će se pojaviti u epizodi o popularnom vatrogascu koji ove godine slavi 30 godina emitovanja i nosiće naziv "Princ od Pontypandyja". U nekoliko minuta videćemo princa kako u helikopteru spasava rodni grad vatrogasca Sama.

Budući da je nedavno otkriveno kako je maleni naslednik zaluđen letelicama, a posebno helikopterima, autori crtani filma ostvarili su mu i tu želju da upravlja ovim moćnim vozilom.

- Zanimaju ga boje i svi delovi helikoptera, a budući da ja ne znam odgovore na ta pitanja, uvek ga uputim tati - otkrila je nedavno Kejt Midlton.