Celebrity News

Olga Odanović: Jedva čekam da dobijem unuče

Olga Odanović: Jedva čekam da dobijem unuče

Prvakinja Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Olga Odanović posle nagrade „Žanka Stokić“ dobila je priznanje „Raša Plaović“. Na jučerašnju dodelu umalo da ne dođe jer je ostala zarobljena na aerodromu u Frankfurtu.

- Budna sam već više od 30 sati. Izgubili su mi i kofer. Umorna sam. Baš sam na aerodromu s testerima za parfeme uzela da mutim kafu. Nikad više neću ići na turneju. Nije to više za mene, svaki put to kažem kad dođemo s nekog dalekog putovanja. Međutim, za tri dana prođe me umor i opet bih putovala - kaže Olga, koja otkriva da je njen put trajao dva dana.

A post shared by Aska.rs (@aska.rs) on Nov 22, 2017 at 9:40am PST

Supruga glumca Dragana Petrovića Peleta smatra da je ovo bila njena godina.

- U našem poslu morate da imate sreće. Velike nagrade su mi došle i počela sam da presabiram u sebi da li je moguće da sam baš ja dobila „Žanku“, „Ljubinku Bobić“ i „Rašu“ jer ima mnogo mojih kolega koji ih zaslužuju - kaže glumica i otkriva kako se slaže sa koleginicom Mirom Banjac koja kaže da bi sve nagrade zamenila za jedno unuče.

- Jedva čekam da dobijem unuče. Mira je u pravu. Pozorište je zasad moja najveća ljubav - objasnila je Olga, koja ima ćerku Lenku i sina Jakova.

Olgi je popularnost donela ulogu u seriji „Selo gori, a baba se češlja“.

- Trudim se da imam strpljenja prema ljudima koji me sretnu na ulici. A posebno se radujem kad ih vidim u pozorištu. TV prati tri miliona ljudi, ali u pozorište dolazi mali broj njih. Narodno je broj jedan u gradu. Zahvaljujući novom direktoru Drame Željku Hubaču.

Glumica s nestrpljenjem čeka novu ulogu, ali ne pravi razliku između komercijalnog i angažovanog pozorišta.

- Tezge radimo sa strane jer kako bismo preživeli. Drugačije ne bismo mogli. Trudim se da to budu prave, profesionalno odrađene predstave i da imaju kvalitet bez obzira na komercijalu - zaključuje dobitnica nagrade „Raša Plaović“

A post shared by Milica Maric (@milica.mariic) on Apr 23, 2017 at 8:45am PDT