Celebrity News

Povlači se zbog trudnoće: Kako se Nina Janković "oprostila" od pozorišta (foto)

Povlači se zbog trudnoće: Kako se Nina Janković "oprostila" od pozorišta (foto)

Poznata glumica Nina Janković nedavno je otkrila da je u blagoslovenom stanju i da očekuje prinovu s bankarom Matejom Dičićem zbog čega je odlučila da neko vreme prestane sa poslom.

– Neizmerno se radujem što ću kroz nekoliko meseci postati majka. Mislim da ću konačno dobiti glavnu, najveću i najznačajniju ulogu u svom životu – otkrila je ranije Nina za "Story"  i za naš magazin rekla kako joj je sada najbitnije da trudnoću iznese zdravo, pa ipak neće uspeti da nastavi sa svim profesionalnim aktivnostima koje je imala u planu.

Trenutno joj je jedina želja da ispuni sve zahteve svoje bebe te je odlučila da se u budućnosti odrekne nekih predstava koje zahtevaju veće fizičko angažovanje. Jedna od njih je i predstava “Hipnoza jedne ljubavi”,  koju je je odigrala poslednji put ove sezone sa Anicom Dobrom, Ivanom Mihailovićem, Ljubomirom Bandovićem, Urošem Jakovljevićem, Draganom Petrovićem Peleom i mnogim drugim.

Nina Janković Dičić: Trudnoća mi se dogodila u idealnom životnom trenutku

Nina se na društvenim mrežama zahvalila i pozdravila sa kolegama i u to ime postavila fotografiju sa njima na Instagram.

- Hvala mojoj divnoj ekipi na podršci, ljubavi, smehu i divnim danima koje smo proveli stvarajući i igrajući hipnotisani predstavu punu ljubavi. Vidimo se sledeće sezone - poručila je Nina, koja je od kolega dobila korpu cveća.

Nina planira ubrzo nakon porođaja da se vrati daskama koje život znače i već sledeće sezone se ponovo pridruži ekipi.

- Nina nije zahtevna trudnica, ali je odlučila da se odmara kako bi trudnoću iznela na najbolji mogući način. Nedostajaće joj rad, ali su joj doktori savetovali da se povuče - rekao je izvor blizak poznatoj trudnici za "Blic".