Celebrity News

Posle svega, moj muž Vojin je ODABRAO Katarinu Radivojević da s njom nastavi život: Sloboda Mićalović rasplakala sve KONAČNIM PRIZNANJEM

Autor: | 07/06/2023

Sloboda Mićalović priznala sve

Posle svega, moj muž Vojin je ODABRAO Katarinu Radivojević da s njom nastavi život: Sloboda Mićalović rasplakala sve KONAČNIM PRIZNANJEM

Nebojša Babić

Sloboda Mićalović priznala sve

Brak Vojina Ćetkovića i Slobode Mićalović važi za jedan od najharmoničnijih na domaćoj sceni. Njihov odnos i prelepe ćerke bliznakinje često su tema medija, i svaki njihov korak se pomno prati. Vojin i Sloboda upoznali su se na snimanju filma "Zona Zamfirova", ali odluka glumca na tom setu mogla je da zauvek promeni tok njihovih života.

Boško Karanović

 

Naime, Zdravko Šotra nikako nije mogao da se odluči ko će poneti glavnu žensku ulogu u njegovoj adaptaciji knjige Stevana Sremca. Konačan izbor spao je na Slobodu i Katarinu Radivojević, ali reditelj nikako nije mogao da izabere između dve talentovane lepotice. Onda je Vojin zajedno sa Draganom Nikolićem "presekao" i rekao da Katarini ipak više pristaje uloga Zone, a Sloboda je sada progovorila šta misli o potezu svog sadašnjeg supruga.

Pročitajte: Dokazi ljubavi su slabi, a rasprave sve veće! Otkriveno šta se dešava u kući Slobode i Vojina, konačno progovorila (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Ja duboko verujem u Šotrin izbor, iako sam u tom trenutku bila na drugoj godini Akademije i želela glavnu ulogu, kao i da mi se nešto dogodi i promeni, tada nije bilo moje vreme. Vaska kada se pogleda, to je jedna epizodna uloga, nije čak ni velika, ali je ostavila trag, bila je efektna. Imala sam tu sreću da me ubode nešto što je moje. Mislim da uopšte nije pogrešio. Tu je jedna divna anegdota, kada je Šotra pitao ‘Katarina ili Sloboda, koja od njih dve da igra Zonu’, Gaga Nikolić i Vojin su tada presekli da to bude Katarina - otkrila je Sloboda u emisiji „Kec na jedanaest“.

Komentari (1)

Loading
Branko

12:40 10.06.2023

Ja ću da te oženim odmah,on te ne zaslužuje uvek je bio slabić u svim filmovima a u stvarnom životu mogu samo da zamislim! Molim te udaje se za mene.