Celebrity News

Dokazi ljubavi su slabi, a rasprave sve veće! Otkriveno šta se dešava u kući Slobode i Vojina, konačno progovorila (FOTO)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković skrojili su život na kojem im mnogi zavide

Dokazi ljubavi su slabi, a rasprave sve veće! Otkriveno šta se dešava u kući Slobode i Vojina, konačno progovorila (FOTO)

Omiljeni glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković žive životom posvećenom glumačkom pozivu, ali najpre ćerkama Veri i Mili. Oprezni su i pažljivi kada je reč o odnosu prema svojim naslednicama i njihovom vaspitanju. Iako su im ćerke još uvek tinejdžerke, vrlo obazrivo grade porodične temelje satkane na pravim vrednostima, što sve dovodi do toga da su Vera i Mila već sada vrlo privržene majci i ocu, dok su s druge strane vrlo samostalne, otresite i izraženog samopouzdanja.

Pročitajte: Nije više sa njim! Sloboda saopštenjem SLOMILA SRCE svima: Konačno sam SLOBODNA (FOTO)

Boško Karanović

 

Odnos pun poverenja i odanosti, koji su izgradili sa naslednicama u velikoj meri pomaže im da se slobodno i punim plućima bave svojim poslom, bez griže savesti i osvrtanja. Oboje dosta putuju, često gostuju sa predstavama u inostranstvu, nekada više od 10-15 sati provode na snimanju, što im, ako se sve prethodno uzme u obzir, ćerke ne zameraju. Naprotiv, okrenute su jedna drugoj, školi i svom društvu što istovremeno i Slobodi i Vojinu daje prostor da se pored posla bave i svojim hobijima.

Pročitajte: ONA JE TA! UDATA koleginica zarobila srce Vuka Kostića, konačno je fotografijom na Instagramu sve priznao (FOTO)

Boško Karanović

 

Poznato je da su u tom pogledu Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković dosta različiti. Dok on voli da peca i u stanju je satima sa prijateljima da leži pokraj reke i ćuti, njegova supruga voli kada provodi vreme sa drugaricama, uživa u izlascima, a najpre čitanju.

Pročitajte: Dve torte, ne zna se koja je lepša! Zavirite na rođendansku proslavu Vere i Mile Ćetković FOTO

Instagram

 

Glumica sa pratiocima često na "Instagramu" deli šta je poslednje što je pročitala, a danas je izdvojila citat pokojnog srpskog patrijarha Pavla.

- I kada dođe do rasprave, neka su vam reči blage, a dokazi jaki. A ja, iz iskustva zna da su reči jače uvek, kada su dokazi slabi" - objavila je Sloboda mudrost omiljenog patrijarha, a svi se zapitali kome li je ona ovu poruku namenila, Vojinu, nekom prijatelju ili pak kolegama, ili je samo reč o mudrosti koju smatra istinitom i jednom od onih koje nikako u građenju bilo kog odnosa ne treba zaboraviti.

Pročitajte: Umešali su im se u brak, drugačije nije moglo: RAZVOD Slobode i Vojina dobio epilog

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading