Celebrity News

Najsrećniji dan u domu predsednika Srbije! Veliko slavlje, a povod je mali Vukan, pogledajte prvu fotografiju FOTO

Sin Aleksandre i Tamare Vučić slavi rođendan

Najsrećniji dan u domu predsednika Srbije! Veliko slavlje, a povod je mali Vukan, pogledajte prvu fotografiju FOTO

Sin Aleksandre i Tamare Vučić slavi rođendan

Prva dama Srbije Tamara Vučić rado deli prelepe trenutke iz svog profesionalnog i privatnog života, a danas je imala najlepši povod da se oglasi na društvenim mrežama. Najveća sreća je u domu predsednika Srbije Aleksandra Vučića - mali Vukan napunio je šest godina. Gospođa Vučić čestitala je sinu rođendan i objavila emotivnu poruku na svom Instagram profilu koja je istopila i najtvrđa srca.

ATA Images

 

"Moje Sunce, Mesec i zvezde rodio se na današnji dan pre šest godina. Lično je odlučio da malo požuri, pobrinuo se da pošalje šifrovanu poruku i.... pokrenuo čaroliju... Šta god da kažem, napišem može da zvuči patetično, a opet neće biti dovoljno da opiše sva divna osećanja koja me ispunjavaju od kada sam te upoznala, i pre nego što si se rodio. Srećan ti rođendan, oko moje!", napisala je Tamara Vučić na svom Instagram profilu, uz fotografije analiza CTG-a pred porođaj i najnovije slike sa sinom.

Pročitajte: Kod kuće je majka i domaćica - Tamara Vučić oduševila prizorom iz kuhinje, a tek kad vidite malog pomoćnika FOTO

Instagram

 

Prva dama Srbije tek ponekad pokaže sina na društvenim mrežama, jer želi da očuva njegovu privatnost što je to više i duže moguće. Vukana smo mogli da vidimo kako pomaže mami u kuhinji ili za vreme praznika, a posebnu pažnju privukao je poklon koji je mališan pripremio tati za njegov 53. rođendan. U pitanju je bila ukrašena drvena kutija i svi su ocenili da je Vukan već izuzetno talentovan i kreativan dečak.

Pročitajte: Da li mi to dobro vidimo? Prva dama prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika, fotografija iz Pariza govori više od 1000 reči

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading