Moda

Da li mi to dobro vidimo? Prva dama prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika, fotografija iz Pariza govori više od 1000 reči

Prva dama Srbije na meti je komentara

Da li mi to dobro vidimo? Prva dama prekršila pravilo koje poštuju sve žene predsednika, fotografija iz Pariza govori više od 1000 reči

Prva dama Srbije pleni svojom lepotom i neverovatnom harizmom, a elegantan i prefinjen stil koji neguje uvek i svuda izaziva veliku pažnju, te je mnogi nazivaju i pravom modnom ikonom. Njeni izbori i gotovo bez greške uklopljene odevne kiombinacije nepresušna su inspiracija damama koje drže do svog izgleda i brinu o tome kakav će utisak ostaviti, a sve do sada na Tamari Vučić nismo imali prilike da vidimo dva puta isti komad.

Ipak, da u slučaju supruge našeg predsednika ne važi nepisano pravilo poznatog sveta koje glasi da u javnosti ne treba nositi istu odeću više puta, uverili smo se putem društvenih mreža na kojima Tamara revnosno objavljuje sve svoje aktivnosti,a gde u prvi plan uvek izbije njena modna kombinacija.

Pročitajte: Baloni, cveće i LJUBAV - Zavirite na proslavu rođendana prve dame Tamare Vučić (FOTO)

Instagram

 

Kaput Tamare Vučić u beloj nijansi, očito je jedan od njenih omiljenih odevnih predmeta budući da se u njemu fotografisala dok je bila u poseti Parizu, a isti ju je grejao i u nedavnoj poseti Njujorku iz kojeg se gotovo svakodnevno oglašavala.

Pročitajte: Tamara Vučić uslikana u Njujorku obučena kako je ne viđamo u Srbiji - Prva dama ispred stana Keri Bredšou zaustavila saobraćaj (FOTO)

Instagram

 

Ipak, u oba slučaja prva dama Srbije izgledala je sjajno, a opšti utisak nimalo nije pokvarila činjenica da je u pitanju isti model, naprotiv, zbog stava da se ne opterećuje preterano oko toga ona je pobrala mnoštvo komplimenata, a pohvale su stigle i na konto njene štedljivosti u odevanju kao i poruke koje kroz svoj stil šalje ženama.

Komentari (0)

Loading