Celebrity News

Stefan i Tara prvi put poziraju sa tatom, o njenoj haljinici svi pričaju: Pogledajte ekskluzivne fotke porodice Đoković sa slavlja u Parizu

Deca Novaka Đokovića oduševila

Stefan i Tara prvi put poziraju sa tatom, o njenoj haljinici svi pričaju: Pogledajte ekskluzivne fotke porodice Đoković sa slavlja u Parizu

Clive Brunskill/Getty Images

Novak Đoković zvanično je prvi reket sveta.

Naš teniser lavovski je pobedio u susretu sa Kasperom Rudijem na Rolan Garosu, i time osigurao svoj 23. gren slem.

Danas je zvanično postao prvi teniser koji ima najveći broj gren slem titula u ovom sportu, a njegova porodica ne može biti srećnija nego danas.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Deca Novaka Đokovića, mališani Stefan i Tara, prvi put su pozirali pred kamerama. Trenutak nikad prikladniji, jer je njihov tata svetski broj jedan.

Pročitajte: Kakav poljubac Novaka i Jelene! Đokovići slavili istorijski trijumf, kamere sve zabeležile FOTO

Tu je naravno i supruga Jelena, koja je bila Noletova najveća podrška tokom svih ovih godina. Izgleda da je istina da iza jakog muškarca stoji jaka žena.

Prelepa porodica je za ove izuzetno važne fotografije uskladila autfite. Stefan je obukao isti gornji deo trenerke kao tata, kao i plavi šorc, dok su se mama Jelena i Tara odlučile da ponesu istu boju - pink!

Tara je bila kao šećer u svojoj roze haljinici, dok se Jelena odlučila za zreliju varijantu - košulja i bele pantalone.

Clive Brunskill/Getty Images

 

Mališani su došli u Pariz pre nekoliko dana kako bi uživali sa tatom u pauzama između mečeva i treninga.

Čak je i odveo decu na utakmicu Pari Sen Žermena, gde su se upoznali sa fudbalskim legendama kao što su Mesi, Mbape, Nejmar. Nezaboravno iskustvo, otkrio je kasnije novinarima.

Clive Brunskill/Getty Images

 

- Dok su odlazili u svlačionicu, Mbape i Mesi su se pozdravili sa mnom, bio je to prvi put da se sretnemo. Kratko, ali slatko.

Pročitajte: Novak Đoković častio Stefana i Taru poklonom vrednim MILIONE - Pašće vam vilice od šoka kad vidite o čemu je reč (FOTO)

Nejmara smo takođe videli, potpisao se mojoj Tari na dres. Stefan voli Mesija. Tara ne prati sport, ali zna ko je Nejmar zbog njene drugarice, koja je polu Brazilka, polu Srpkinja.

Ima neka popularna pesma o Mesiju, njih dve plešu uz to. Rekla mi je “hoću da ga upoznam, on je u onoj pesmi”. Popela mi se u krilo, zapitkivala gde je Nejmar i kada ćemo do njega, a onda se postidela – rekao je Đoković uz osmeh.

Komentari (0)

Loading