Celebrity News

Izdaja koja boli: Sofija Milošević prevarena, a evo šta je objavila na Instagramu

Sofija Milošević prevarena u Crnoj Gori, ali o tome ne želi da govori

Izdaja koja boli: Sofija Milošević prevarena, a evo šta je objavila na Instagramu

Iako je imala samo najbolju nameru i nije ni sanjala šta može da je zadesi, Sofija Milošević je prevarena u Crnog Gori.

Ubrzani stil života doneo je zanimanja koja nismo ni sanjali da će postojati. „Personal šoper” je jedno od njih. Nemate vremena da idete u kupovinu, ali je zato tu lični asistent u kupovini i organizaciji garderobera, a sve kako bi se klijent izdvojio iz mase.

Sofija Milošević izgleda besprekorno i prema njoj je majka priroda bila i te kako darežljiva. Moda joj je velika strast, ali čini se da je to što je želela drugima da prepusti da kupuju umesto nje nije bila dobra ideja.

Jakov Simović

 

 

Kako prenose domaći portali, supruga Luke Jovića je doživela veliku neprijatnost u Crnoj Gori kada je, navodno, devojci koja je personal šoper prepustila kupovinu skupocenog sata. Kako se navodi, ona je ostala i bez novca i bez sata. Devojka je jednostavno ugasila telefon i prestala da se javlja, a Sofija nije jedina koju je dotična prevarila.

Pročitajte: Bivša devojka Luke Jovića promenila lični opis

Manekenka se ovim povodom nije oglašavala, a čini se da se nije previše uzrujala. Ona je uživala u proslavi sa svojim sinovima Aleksejom i Teodorom, a s njima je bio i Lukin sin David kog je dobio iz prethodne veze sa Anđelom Manitašević.

Instagram/Sofija Milošević

 

 

Manekenka se još uvek nije zavetovala na večnu ljubav svom izabraniku, a nedavno nam je otkrila da će svadba biti organizovana na leto 2024. godine. Tada je govorila i o odnosu sa svekrvom, a Lukina majka je svojevremeno ispričala da izabranicu svog sina voli i poštuje.

 

 

Komentari (0)

Loading