Celebrity News

Sofija Milošević otkrila sve detalje venčanja i ekskluzivno progovorila o odnosu sa svekrvom (VIDEO)

Venčanje Sofije Milošević i Luke Jovića već neko vreme se očekuje

Sofija Milošević otkrila sve detalje venčanja i ekskluzivno progovorila o odnosu sa svekrvom (VIDEO)

Ata Images

Za naredno leto priprema se venčanje Sofije Milošević i Luke Jovića, a taj detalj otkrila je manekenka sa medijima na pretpremijeri filma “Barbie” čije je promo lice.

Sofija je, naime saradnica kompanije koja pomenuto američko ostvarenje zastupa na domaćem tržištu.

Pročitajte:Bivša devojka Luke Jovića promenila lični opis: Pogledajte kako sada izgleda, više ne podseća na Sofiju (FOTO)

I tako dok je Margo Robi u SAD prošetala pink ružičastim tepihom kroz Barbie world kod nas je to uradila niko drugi do Sofija.

Stefan Stojanov, Luka Bošković

 

Obučena u svoju roze mini kreaciju manekenka i dizajnerka prvo je sama pozirala fotoreporterima, zatim joj se pridružio momak koji je predstavljao Kena, Barbikinog momka, a za sam kraj atraktivna plavuša dala je par izjava što o popularnoj lutki što o svom životu kraj sedam godina mlađeg fudbalera.

youtube printscreen

 

Venčanje Sofije Milošević i Luke Jovića bila je jedna od prvih tema o kojoj smo razgovarali sa menekenkom, a tom prilikom pojasnila nam je zašto čeka sledeću godinu da Luki izgovori sudbonosno da, priželjkuje li devojčicu pored dva sina i kakav odnos gaji sa svekrvom.

Pročitajte:Sofija Milošević i Danijela Dimitrovska u nikad većem modnom okršaju, kojoj bolje stoji prelepa, roze haljina?

Što-šta još o porodičnim odnosima i prijateljstvima ispričala je Sofija, dotakla se i Karleuše a šta je tačno o njoj kazala pogledajte u videu ispod.

Komentari (0)

Loading