Celebrity News

Umro je u bolnici posle mučne borbe za život: Tragedija Saše Popovića

Otac Saše Popovića preminuo u bolnici

Umro je u bolnici posle mučne borbe za život: Tragedija Saše Popovića

ATA Images

Saša Popović uprkos ogromnom bogatstvu koje poseduje trudi se da živi „normalnim životom". Možda zbog toga što je i sam potekao iz jedne zdrave svešteničke porodice i od malih nogu je imao sve što je poželeo. Sve se promenilo iznenada. Otac Saše Popovića preminuo je u bolnici, o čemu je medijski mogul govorio jednom.

Naime, kada je je imao tek 24 godine, dogodila se strašna tragedija. Njegov otac je izgubio život posle saobraćajne nesreće koju je doživeo na auto-putu. Ispred isključenja za Rumu, na njegov automobil naleteo je „mercedes” zagrebačke registracije.

Gubitak roditelja Popović je teško podneo.

„Kada me je majka probudila i saopštila mi šta se desilo, bio sam kao hipnotisan. Posle mučne borbe za život, umro je u bolnici. Ni danas ne znam da li je vozač koji ga je usmrtio završio u zatvoru", rekao je Saša koga je ovo iskustvo trajno promenilo.

Pročitajte:Dosta sam ćutala! Suzana Jovanović progovorila o razvodu - Ne želim da budem druga

„Izgubiti roditelja je veoma teško iskustvo. Dok je bio živ, sećam se da me je uvek nerviralo sve što je moj otac izgovarao. Posle njegove smrti, kad god bih donosio neku važnu odluku, razmišljao sam kako bi se on postavio u toj situaciji", ispričao je za medije Popović koji je od 1988. godine u braku s pevačicom Suzanom Jovanović, a njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Petar Đorđević

 

 

Oni imaju ćerku Aleksandru koja ne voli medijski da se eksponira, a Saša je Suzaninog sina iz prvog braka prihvatio kao svog.

Suzana i Saša nikada nisu bili na meti tračeva i njihov brak, čini se, ništa ne može da uzdrma.

Komentari (0)

Loading