Celebrity News

Posle propalog braka iznenada se povukla sa malih ekrana: Katarina Šišmanović bila prelepa, a kako izgleda danas (FOTO)

Voditeljka Katarina Šišmanović konačno u javnosti

Posle propalog braka iznenada se povukla sa malih ekrana:  Katarina Šišmanović bila prelepa, a kako izgleda danas (FOTO)

Voditeljka Katarina Šišmanović važila je za jednu od najlepših i najpopularnijih, a onda se iznenda povukla iz javnosti.

O njenoj lepoti se govorilo, podjednako kao i o njenom ljubavnom životu. Posle okončanih burnih veza na večnu ljubav zaklela se osam godina starijem investitoru iz Slovenije Dejanu Kitiću. Venčanje na plaži upriličeno je u Dominikanskoj Republici. Godinu dana kasnije usledio je razvod, a razlog je bio taj što Dejan nije imao nameru da se preseli u Srbiju, dok ona nije želela da joj dom bude u Sloveniji.

Pročitajte: Napokon ju je zaboravio! Šest meseci od raskida sa Cecom Bogdan Srejović u zagrljaju OVE poznate voditeljke (FOTO)

- Razvela sam se zato što više nisam mogla da budem sama u braku. Brak podrazumeva da dvoje ljudi provode vreme zajedno, da zajedno spavaju i bude se, planiraju dan, godinu, život, pa čak i da se svađaju. Ja sam bila u zvaničnoj vezi sa nekim, a opet sam živela sama - ispričala je Katarina posle razvoda za magazin "Story".

 - Mnogo bolje se sećam trenutka kada sam pomislila da je on osoba sa kojom bih provela ostatak života. Bila sam sigurna da ne grešim. Međutim, oboje smo veoma brzo ušli u brak, a da nismo ni bili svesni koliko odricanja to nosi... Naročito kada živite 600 kilometara udaljeni jedno od drugog i čekate vikend da biste proveli neko vreme zajedno. Možda je ipak presudni momenat bio kada mi je rekao da nikada neće živeti sa mnom u Srbiji - rekla je nekadašnja domaćica emisije "Sve za ljubav" koja se iznenada povukla sa malih ekrana, ali i iz javnosti.

Zato je mnoge iznenadilo kada se pojavila na koncertu Stjepana Hausera. Katarina je pokazala se njen izgled nije promenio kroz godine. Imala je crnu haljinu koja joj je besprekorno stajala, a modnu montoniju je razbila belim kaputom.

Ata Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading